Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фільмографія Филип Ванг

Фільмографія: Сценарист, Режисер, Продюсер, Монтажер, Актор, Оператор
Just Another Day (2019)
Asian Bachelorette 2 (2018)
Yappie (2018)
Can I Charge My Phone?! (2018)
Two Types of People: Showdown! (2018)
Goodbye 3 Million Subscribers (2018)
Dogs Don't Get Girls! (2017)
Crossing Point (2017)
How to Define the Relationship (2017)
Real Friends Stalk (2017)
Backseat Texter (2016)
Untouchable (2016)
BgA: Dong Saya Dae (2016)
Yellow Fever 2 (2016)
Всі до нас (2015)
Everything Before Us
After Us (2014)
Friends vs. More Than Friends (2014)
Save the Date (2013)
She Has a Boyfriend (2013)
Saved by the Bell: The Movie (2013)
У ті ночі (2013)
To Those Nights
Meet the Kayak (2013)
This Is How We Never Met (2013)
The Last (2012)
Take It Slow (2012)
3 Steps to Self Esteem (2011)
Буффет (2011)
Buffet
Best Date Ever! (2011)
Agents of Secret Stuff (2010)