Вікторія Літвиненко-Ясиновська

Вікторія Літвиненко-Ясиновська
Народилася 16 лютого 1986
100%
1
0%
0

Фільмографія

Перші ластівки (2019) ... Ольга Макарова, следователь
Віражі долі (2019) ... Маргарита
Всупереч долі (2018) ... Наташа
Снайперша (2017) ... актриса
Догори ногами (2017) ... директор клиники
Щастя за договором (2017) ... актриса
Операція «Мухаббат» (2017) ... актриса
На лінії життя (2016) ... Ольга, Ольга
Фото на недобру пам'ять (2016) ... Антонина
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Юрий Трихода

18 жовтня 2016, 18:43

Ховаєшся від публіки, народу? Хто такий Ясиновський? Чому наполовину? Діти є? Скільки? Декларацію написала?
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...