Новини фільмів, в яких згадується Кларк Грегг

3 лютого 2021,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Vive la révolution! Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі надихаючий трейлер свого наступного фільму під назвою «Moxie» («Зухвалість»), режисером якого стала лауреатка премії «Золотий глобус» Емі Полер.

Читати далі...
15 липня 2020,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з відсутністю гучних прем'єр через світову пандемію коронавірусу на екрани продовжують повертатися кінохіти минулих років, в числі яких супергеройський екшен «Месники», що прибуде в кінотеатри України 6 серпня.

Читати далі...
11 травня 2019,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові передивитися супергеройський екшен від Marvel Studios «Капітан Марвел» в комфорті у себе вдома? Його свіжий трейлер розкриває, що це стане можливим вже наприкінці місяця.

Читати далі...
2 травня 2019,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вмикайте музику групи AC/DC голосніше! Компанія Marvel Studios святкує 11 років з моменту прем'єри першого фільму свого мегауспішного кіновсесвіту «Залізна людина», який зняв режисер Джон Фавро.

Читати далі...
5 березня 2019,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майбутній супергеройський екшен від Marvel Studios «Капітан Марвел» не тільки розповість історію становлення нової супергероїні, але і заповнить прогалини в біографії улюбленого Ніка Ф'юрі.

Читати далі...
1 березня 2019,  02:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios поділилася музичним ТБ-роликом супергеройського екшену «Капітан Марвел», в якому нас переносить в 90-ті пісня групи Republica «Ready to Go». Сподіваємося, що саундтрек фільму виявиться не менш запальним.

Читати далі...
3 лютого 2019,  01:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь вихідних кінокомпанія Marvel Studios поділилася з шанувальниками фільмів про супергероїв першим фрагментом свого наступного екшену «Капітан Марвел», де головна героїня демонструє свої бойові навички та суперсилу.

Колишній пілот ВПС США Керол Денверс (Брі Ларсон) після космічного інциденту отримує суперздібності раси кріі і стає частиною їх загону, який ловить злочинців по всій галактиці. У гонитві за небезпечним скруллом Керол повертається на рідну Землю, і, як показує дебютний фрагмент її сольнику, влаштовує з ним бійку на даху поїзда, використовуючи проти ворога фотонні хвилі. Тим часом слідом за поїздом мчать агенти організації Щ.И.Т. Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон) та Філ Колсон (Кларк Грегг).

Дивіться також новий ТБ-ролик екшену «Капітан Марвел», де Нік Ф'юрі вручає Керол пейджер, що натякає на фінал фільму «Месники: Війна нескінченності». В кінотеатри України новий екшен від Marvel Studios прибуде 7 березня.

16 січня 2019,  23:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Керол Денверс, Нік Ф'юрі і Мар-Велл серйозно позують на персональних постерах супергеройського екшену «Капітан Марвел», чия прем'єра відбудеться на початку весни.

Читати далі...
14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
9 січня 2019,  00:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Брі Ларсон повідомляє, що тренувалася в спортзалі цілих 9 місяців перед початком зйомок свого сольного супергеройського екшену «Капітан Марвел».

У наступному блокбастері від Marvel Studios Ларсон втілює земного пілота Керол Денверс, яка приєднується до спецзагону кріі та стає на варту порядку в галактиці. Перше офіційне закулісне відео «Капітана Марвел» показує, як Ларсон наполегливо займалася зі штангою, щоб потім самостійно виконувати складні трюки своєї героїні і виглядати професійно в сценах бійок. Також вона вчилася літати на винищувачі, оскільки це займає важливу частину життя її героїні, і спілкування з іншими жінками-льотчиками підказало їй, що Керол повинна бути готовою до будь-якого випробування і в той же час володіти гумором, як вони.

У вівторок також вийшов третій трейлер фільму «Капітан Марвел», де разом з Ларсон з'являються Семюел Л. Джексон, Джуд Лоу і Кларк Грегг. У кіно з 7 березня.

8 січня 2019,  14:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув обіцяний третій трейлер супергеройського фільму від Marvel Studios «Капітан Марвел», який на 80% складається з нових моментів.

У новому трейлері Керол Денверс (Брі Ларсон) повертається на Землю з місією зупинити іншопланетян скруллів, які змінюють форму, і зустрічає там майбутнього директора організації Щ.И.Т. Ніка Ф'юрі (Семюел Л. Джексон). Після нас переносять на планету Халу, батьківщину раси кріі, до якої приєдналася Керол після космічної аварії. Там головна героїня тренується разом зі своїм ментором Мар-Веллом (Джуд Лоу), б'ється в космосі з ворогами, а також трейлер показує повернення агента Філа Колсона (Кларк Грегг) на великий екран.

Розглянути зелений костюм та шолом головної героїні детальніше ви можете на новому кадрі «Капітана Марвел», який з'явився у неділю. У кінотеатри України фільм Анни Боден і Раяна Флека прибуде навесні, 7 березня.

4 грудня 2018,  15:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер супергеройської картини «Капітан Марвел» про нову супергероїню всесвіту Marvel одразу в українському дубляжі!

У новому трейлері Керол Денверс (Брі Ларсон) розповідає Ніку Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), що прибула на Землю, щоб боротися з поганцями скруллами, які вміють змінювати зовнішній вигляд, а сама вона кріянка, представниця раси благородних воїнів і героїв. Але незабаром Керол починає згадувати своє минуле життя на Землі і дізнається, що кріянці врятували її життя, перетворивши на одну зі своїх та наділивши суперздібностями. І тепер від неї залежить доля людства і декількох галактик.

Українська прем'єра фільму «Капітан Марвел», де також зіграють Джуд Лоу, Джемма Чан, Лі Пейс, Аннетт Бенінг, Кларк Грегг і Бен Мендельсон, відбудеться 7 березня 2019 року.

28 жовтня 2018,  01:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятайте легендарну заставку ситкому «Друзі» з піснею «I'll Be There for You»? Виявляється, вона відмінно підходить по духу супергеройському екшену «Месники».

Читати далі...
19 вересня 2018,  02:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув офіційний український трейлер супергеройської картини «Капітан Марвел», наступної глави відомого кіновсесвіту, чиї події відбуватимуться в 1990-х роках, задовго до «Месників».

Коли світ вже за крок від хаосу — час відкрити нове ім’я у кіновсесвіті Marvel. Відважна льотчиця Керол Денверс (володарка премії «Оскар» Брі Ларсон) стає однією з наймогутніших супергероїнь та усвідомлює своє справжнє призначення. З невеликою групою союзників Керол опиняється у самому епіцентрі міжгалактичної війни — тепер вона Капітан Марвел, і від неї залежить доля людства.

Українські глядачі зможуть побачити пригоди «Капітана Марвел», де також зіграють Семюел Л. Джексон, Джуд Лоу, Джемма Чан, Лі Пейс, Кларк Грегг та Бен Мендельсон, з 7 березня 2019 року.

Після Капітан Марвел познайомиться з іншими супергероями кіновсесвіту в блокбастері «Месники 4», чия прем'єра відбудеться 2 травня 2019 року.