Олександр Ликов

Олександр Ликов
Народився 30 листопада 1961; Рахья, Ленінградська область, СРСР (Росія)
Зріст: 176 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Олександра Ликова

Сім вечерь (2019) ... актор
Год культуры (2018) ... Лев Наумович Филин, ректор
Кінна поліція (2018) ... Корнилов, отец Насти
God kultury (2018) ... актор
Гранд (2018) ... Лев Глебович Федотов, владелец отеля
Рубіж (2018) ... актор
Крила Імперії (2017) ... Каледин
Білий шаман (2017) ... Ларионов
Невловимі (2016) ... актор
День до... (2016) ... отец Юли (новелла «Рома и Юля»)
Відео з участю Олександра Ликова
Зображення Олександра Ликова

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Олександра Ликова. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Олександра Ликова

Написати коментар...
Написати коментар...