Пак Чи-ёнPark Ji-yeong

50%
0
50%
0

Фільмографія

О, Мун-хі! (2020) ... Director Song
Спогади (2019) ... актор
Лікар-детектив (2019) ... Kong Il-soon
Уповільнений (2019) ... Kyeong-seon
Вок любові (2018) ... Chae Seol-ja
Врятуй мене (2017) ... Kang Eun-shil
Фальсифікація (2017) ... Cha Yeon-soo
Яскраво-червоне серце (2016) ... Queen Yoon
Адвокат: зникле тіло (2015) ... Representative Joo
Наказ небес (2013) ... Queen Moonjung
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...