Мартін ЛоуренсMartin Lawrence

Мартін Лоуренс / Martin Lawrence
Повне ім'я: Martin Fitzgerald Lawrence
Народився 16 квітня 1965
Зріст: 171 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Мартіна Лоуренса

Погані хлопці назавжди (2020) ... Detective Marcus Burnett
$ 6 000 000
Пустопляс (2019) ... Captain Wack
Raptors (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Martin Lawrence: Doin' Time (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Big Sean Feat. Chris Brown, Ty Dolla $ign: Play No Games (2015) ... актор
Партнери (2014) ... Marcus Jackson, продюсер (исполнительный продюсер)
Душа людини (2012) ... Rudy
Безіменний проект Мартіна Лоуренса (2012) ... Ray Barker

Біографія Мартіна Лоуренса

Знаменитий американський актор Мартін Лоуренс (Martin Lawrence) народився 16 квітня 1965 року в Німеччині (Франкфурт-на-Майні) у родині військовослужбовця. У шестирічному віці він з батьками переїхав у США (штат Меріленд), де й пройшло дитинство Мартіна.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Мартіна Лоуренса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Мартіна Лоуренса

Написати коментар...
Написати коментар...