Абдулла БатчерAbdullah the Butcher

50%
0
50%
0

Фільмографія

Juggalo Championshxt Wrestling Volume 3 (2003) ... Abdullah the Butcher
WCW СтаррКейд (1991) ... Abdullah the Butcher
WCW Руйнування на Хеллоуїн (1991) ... Abdullah the Butcher
NWA СаррКейд (1988) ... Abdullah the Butcher
Ревучий вогонь (1982) ... Samson / Spartacus
I'm Going to Get You... Elliot Boy (1971) ... Abdullah
Stampede Wrestling (1957) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...