Новини фільмів, в яких згадується Гері Сініз

21 травня 2020,  13:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми вже чули, як актор Кей Джей Апа співає в популярному серіалі «Рівердейл», а тепер у фільмі «Вірю в кохання» він змінює шкільну сцену на велику сцену на пляжі, де виступає з одною гітарою перед величезним натовпом.

Читати далі...
18 лютого 2020,  00:30 | Новини фільмів

Навесні в український прокат вийде біографічний фільм «Вірю в кохання», головну роль в якому виконає зірка культового серіалу «Рівердейл» і драми «Життя і мета собаки» Кей Джей Апа.

Кінострічка режисерів Ендрю Ервіна та Джона Ервіна розповість історію кохання американського музиканта Джеремі Кемпа (Кей Джей Апа), який виступає в жанрі християнський рок, і Мелісси Геннінг (зірка серіалу «Для людей» і фантастики «Земля майбутнього» Брітт Робертсон). Вони зустрілися і шалено закохалися одне в одного, але, коли пара вирішила одружитися, Меліссі поставили страшний діагноз — рак яєчників. І вона разом з Джеремі починає боротьбу з хворобою.

Також в цій мелодрамі з'явиться актор Гері Сініз, найбільш відомий завдяки оскароносній стрічці «Форрест Гамп». Українська прем'єра фільму «Вірю в кохання» відбудеться 26 березня.