Гері СінізGary Sinise

Гері Сініз / Gary Sinise
Повне ім'я: Gary Alan Sinise
Народився 17 березня 1955
Зріст: 175 см
67%
4
33%
2

Фільмографія Гері Сініза

Вірю в кохання (2020) ... Tom Camp
Steve McQueen: American Icon (2017) ... рассказчик
13 причин чому (2017) ... Dr. Robert Ellman
Мислити як злочинець: За кордоном (2016) ... Jack Garrett, продюсер (продюсер)
The Wings of Angels (2014) ... Self
Перший месник. Друга війна (2014) ... The Smithsonian рассказчик
A Game of Honor (2011) ... актор
National Memorial Day Concert (2011) ... актор
None Less Than Heroes: The Honor Flight Story (2011) ... актор

Біографія Гері Сініза

Гері Сініз народився в Блю-Айленде, на околиці Чикаго (Іллінойс, США).

Відео з участю Гері Сініза

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Гері Сініза. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Гері Сініза

aziko

11 червня 2007, 10:20

Я считаю, что Gary Sinise самый лучший актер.Его самый лучший фильм, в котором он снялся по моему мнению фильм: SCI:NY
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...