Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Юрген ХайнріхJürgen Heinrich

Юрген Хайнріх / Jürgen Heinrich
Народився 20 серпня 1945
50%
0
50%
0

Фільмографія

Takeover (2020) ... актор
Weingut Wader - Das Familiengeheimnis (2018) ... Bruno Wader
Weingut Wader - Die Erbschaft (2018) ... Bruno Wader / Onkel
Чи не висовуйся! (2018) ... Alexander Rocher
Die Affäre Borgward (2018) ... Wilhelm Kaisen
Friesland: Krabbenkrieg (2017) ... Harke Mensen
Tenkrat v raji (2016) ... актор
Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (2016) ... Jochen Maibeck
Tod auf der Insel (2015) ... актор
Friesland (2014) ... Harke Mensen

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...