Новини, в яких згадується Вівіка А. Фокс

9 жовтня 2020,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через місяць в український прокат вийде кримінальна стрічка «Кримінальні боси» із зіркою хітової франшизи «Голодні ігри» Ліамом Гемсвортом в головній ролі, як повідомляє її дубльований трейлер.

Читати далі...
16 березня 2020,  18:56 | Новини фільмів

Зірка франшизи «Голодні ігри» Ліам Гемсворт стає злочинцем в кримінальному трилері «Арканзас», де також знялися відомі актори Вінс Вон, Джон Малкович, Вівіка А. Фокс і Майкл Кеннет Вільямс.

Події екранізації однойменного роману-бестселера Джона Брендона слідують за молодими хлопцями Кайлом (Ліам Гемсворт) та Свіном (Кларк Дьюк), які працюють в Арканзасі на наркобарона на ім'я Фрог (Вінс Вон), але жодного разу його не зустрічали. Вдень вони звичайні рейнджери в парку, а вночі стають наркокур'єрами, за якими пильно стежать найманці Фрога (Джон Малкович та Вівіка А. Фокс). Кайл вирішує вичислити Фрога, піддаючи сумнівам свою нічну роботу, і незабаром Кайл, Свін та дівчина Свіна Джоанна (Іден Бролін) опиняються на поганому рахунку Фрога, який помилково приймає їх за загрозу для своєї злочинної імперії.

Прем'єра фільму «Арканзас», який є режисерським дебютом актора Кларка Дьюка, на стримінгових платформах Apple і Amazon відбудеться 1 травня.

9 лютого 2016,  16:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Инопланетяне приближаются к Земле на тизер-постере к долгожданному сиквелу «День независимости: Возрождение» и атакуют ее в новом тв-ролике, показанном во время американского Суперкубка.

Читати далі...
20 червня 2015,  14:37 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Підключайтесь до прямої трансляції зі знімального майданчика сіквелу «День незалежності» (режисер – Роланд Еммеріх) у понеділок, 22-го червня, о 6:00 вечора за Тихоокеанським часом (2:00 ночі 23-го червня за українським часом.) На питання відповідатимуть режисер Роланд Еммеріх, актори Білл Пуллман, Ліам Хемсворт, Джефф Голдблюм, Вівіка А. Фокс, Джессі Ашер, Села Уорд та інші. Також очікуються особливі сюрпризи.

Заходьте на Facebook.com/IndependenceDayMovie та Youtube.com/IndependenceDayMovie і спостерігайте за цією захоплюючою подією у прямому ефірі.

Читати далі...