Саша НакаиShasha Nakhai

50%
0
50%
0

Фільмографія

Take Light (2018) ... режисер, продюсер (ассоциированный продюсер)
CBC Docs POV (2017) ... продюсер (ассоциированный продюсер)
Frame 394 (2016) ... продюсер
Driving with Selvi (2015) ... продюсер (ассоциированный продюсер)
Freelance (2014) ... продюсер
Weekend Warriors (2014) ... продюсер
Scarborough () ... режисер, продюсер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...