Новини, в яких згадується Кайл Чандлер

2 лютого 2024,  12:07 | Новини фільмів

Через десять років перерви знаменита голлівудська акторка Кемерон Діаз повертається у світ кіно. Вона зіграє головну жіночу роль у пригодницькому екшені «Back in Action», першим кадром якого поділилася платформа Netflix.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Маревокрай​»
Захоплива мандрівка казковими снами з Джейсоном Момоа
3 грудня 2022,  23:33 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Тема втрати, хоча і є далеко не радісною, проте часто виступає важливою частиною сюжету фільмів з дітьми у головній ролі, особливо, коли їх знімають у жанрі фентезі. Варто лише згадати історію Гаррі Поттера, хлопчика, який вижив, проте ще немовлям втратив обох своїх батьків. Нова стрічка від Netflix «Маревокрай», заснована на коміксах піонера анімації Вінзора МакКея, має мало спільного з Поттеріаною, проте її головною героїнею також виступає сирота, яка втратила обох своїх батьків, і, щоб утекти від болю, яке приносить реальне життя, дівчинка з незвичним ім’ям Немо вирішує мандрувати снами, де зустрічає давнього друга свого батька, веселого авантюриста Фліпа, з яким ніколи не буває сумно, і їх закручує вихор карколомних та неймовірних пригод…

Читати далі...
27 серпня 2022,  15:03 | Новини фільмів

Ми вже бачили Джейсона Момоа в образах жорстокого кхала, підводного супергероя, Конана-варвара та хороброго мечника зі всесвіту «Дюни», проте свого найдивнішого героя він втілить у стрічці «Маревокрай», першим тизером якої вже поділилася платформа Netflix.

Читати далі...
26 лютого 2021,  18:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Від цього поєдинку точно закипить океан! Представляємо китайський постер науково-фантастичного фільму «Ґодзілла проти Конґа», очікуваної глави кіновсесвіту MonsterVerse, що обіцяє епічний поєдинок двох монстрів з назви під водою.

Читати далі...
24 січня 2021,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбільш очікуваний трейлер тижня (а може і всього січня) прибув! Студії Warner Bros. Pictures та Legendary Pictures поділилися сьогодні епічним трейлером науково-фантастичного блокбастера «Ґодзілла проти Конґа», який обіцяє поєдинок небачених масштабів.

Читати далі...
10 грудня 2020,  18:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Надія знаходить шлях. За допомогою нового трейлера науково-фантастичного фільму «Опівнічне небо», який зняв і головну роль в якому виконав лауреат премії «Оскар» Джордж Клуні, стримінгова платформа Netflix нагадує нам, що до його прем'єри залишилося всього 2 тижні.

Читати далі...
28 жовтня 2020,  15:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка оскароносної фантастики «Гравітація» Джордж Клуні відправляє нас в нову космічну пригоду в своїй новій режисерській роботі «Опівнічне небо», також відомій як «Доброго ранку, опівночі».

Читати далі...
26 жовтня 2020,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дворазовий лауреат премії «Оскар» Джордж Клуні намагається передати дуже важливе повідомлення в першому тизері драматичної наукової фантастики «Доброго ранку, опівночі», яким сьогодні поділився Netflix.

Читати далі...
5 вересня 2019,  18:18 | Новини фільмів

Офіційно підтверджено, що науково-фантастичний фільм «Ґодзілла проти Конга», який покаже поєдинок двох легендарних монстрів, вийде в український прокат 12 березня 2020 року.

Читати далі...
1 червня 2019,  19:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Задовго до появи людей на нашій планеті правили гігантські монстри. З розвитком цивілізацій вони пішли під землю і влаштувалися там на довгий сон, поступившись місцем людству. Але з пробудженням Ґодзілли стародавні монстри заворушилися, почали позіхати, відкривати свої очі і розпрямляти свої лапки та крильця, які затекли від довгого перебування в стазисі. І коли прокидається триголовий крилатий змій Кінг Гідора, Земля здригається, а людство з домінуючого виду миттєво перетворюється на вид на межі вимирання. Тепер у людей залишається лише одна надія на порятунок – Ґодзілла.

Читати далі...
24 квітня 2019,  04:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Людство об'єднується з Ґодзіллою, щоб прогнати банду гігантських монстрів, у фінальному українському трейлері науково-фантастичного бойовика «Ґодзілла II: Король монстрів».

Продовження фільму «Ґодзілла» покаже героїчні зусилля кріптозоологічного агентства «Монарх», чиї хоробрі вчені намагаються знайти спосіб стримати гігантських монстрів, що напали на наш світ і бажають його знищити. Щоб перемогти Мотру, Родана і ультимативного кайдзю Кінга Гідору, який їх очолює, вчені вирішують викликати Ґодзіллу. Він покаже їм, хто є справжнім королем монстрів.

В український прокат фантастика Майкла Догерті, де зіграють Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Чарльз Денс, Чжан Цзиі, Бредлі Вітфорд і Кайл Чандлер, вийде напередодні літа, 30 травня.

11 грудня 2018,  00:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий український трейлер наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», який показує масштабні руйнування, спровоковані доісторичними монстрами, що розбушувалися.

Слідуючи за подіями фільмів «Ґодзілла» і «Конг: Острів черепа», третя глава франшизи «Ґодзілла: Король монстрів» зведе Ґодзіллу з одними з найвідоміших монстрів в історії популярної культури. Стрічка розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати гігантських монстрів. На цей раз проти потужного Ґодзілли виступають Мотра, Родан і ультимативний кайдзю триголовий монстр Кінг Гідора. І коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтися в масштабному протистоянні, людству тільки й залишається, що відійти в сторону і намагатися не загинути.

Українські глядачі зможуть побачити науково-фантастичний бойовик «Ґодзілла: Король монстрів», де зіграли Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Кайл Чандлер і Чарльз Денс, на великому екрані з 30 травня 2019 року.

6 грудня 2018,  16:38 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Акторський склад науково-фантастичної картини «Ґодзілла проти Конга» поповнився іменами зірки серіалу «Велика маленька брехня» Александра Скарсгарда та зірки екшену «На драйві» Ейси Гонсалес.

Читати далі...
28 листопада 2018,  23:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив новий міжнародний трейлер науково-фантастичної картини «Ґодзілла: Король монстрів», який є скороченою версією офіційного трейлера, представленого влітку на Comic-Con.

«Ґодзілла: Король монстрів» буде продовженням фільму «Ґодзілла», який вийшов у 2014 році, і поверне на екрани секретну організацію Monarch, що займається вивченням гігантських доісторичних істот. На цей раз людство зіткнеться з новими монстрами Роданом, Мотрою і Гідорою, для боротьби з якими Ґодзілла повертається з далеких глибин.

Українська прем'єра сиквелу «Ґодзілли», головні ролі в якому виконають Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Кайл Чандлер, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Чжан Цзиі та Кен Ватанабе, переїхала з березня на 30 травня 2019 року.

14 вересня 2018,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікуваний байопік Дем'єна Шазелла «Перша людина», в якому Райан Ґослінг відправляється на Місяць, отримав свій другий український трейлер.

Фільм Шазелла покаже життя легендарного астронавта Ніла Армстронга (Ґослінг) і його підготовку до космічної місії, в рамках якої 20 липня 1969 року він став першою людиною, яка ступила на поверхню Місяця. І щоб здійснити свою мрію, Нілу довелося подолати неймовірні фізичні і моральні випробування.

На даний момент у драми «Перша людина» є 90% позитивних рецензій критиків на сайті Rotten Tomatoes, і вона є одним з головних претендентів на майбутній «Оскар».

В український прокат «Перша людина», де також знялися Клер Фой, Пабло Шрайбер, Джейсон Кларк, Корі Столл, Кіран Хайндс і Кайл Чандлер, прибуде 22 листопада.