Деби Мэй УэстDebi Mae West

50%
0
50%
0

Фільмографія

Події минулого тижня з Джоном Олівером (2014) ... Voice Over Cast
Наруто 9: Шлях ніндзя (2012) ... Tsunade
Нікчемний я (2010) ... дополнительные голоса
Наруто 6 (2009) ... Tsunade, The Fifth Hokage
Наруто 5 (2008) ... Tsunade
Metal Gear Solid: Digital Graphic Novel (2008) ... Meryl Silverburgh
Наруто 4 (2007) ... Tsunade
Помста горянина (2007) ... Dahlia
Наруто 3: Грандіозний переполох (2006) ... Tsunade
Блакитне каченя (2006) ... Joan Rivers / дополнительные голоса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...