Статті, в яких згадується Девід Ойєлоуо

26 листопада 2020,  15:30 | Статті

Чергова зміна виходу новинок в український прокат на цей раз відбилася на новому фільмі Анджеліни Джолі «Пітер Пен і Аліса в Країні чудес» не вийде на великі екрани в цей четвер, 26 листопада. Але для нас це не привід не розповісти вам докладніше про гучний фентезі-фільмі, в якому творці сміливо об'єднали одразу двох неймовірно популярних казкових персонажів Пітера Пена і Алісу.

Читати далі...
13 червня 2020,  16:15 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер біографічної драми «Сельма» Ава ДюВерней і його головний актор Девід Ойелоуо розкрили, що кіноакадеміки вирішили не голосувати за їхній фільм, оскільки вони виступили на підтримку руху за права афроамериканців Black Lives Matter.

Читати далі...
19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...