Софі ОконедоSophie Okonedo

Софі Оконедо / Sophie Okonedo
Народилася 25 грудня 1968
Зріст: 173 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Смерть на Нілі (2022) ... Salome Otterbourne
Колесо часу (2021) ... Siuan Sanche
Сестра Ретчед (2020) ... Charlotte Wells
Хеллбой (2019) ... Lady Hatton
Піарниця (2019) ... Caroline
NTL: Антоній та Клеопатра (2018) ... Cleopatra
Дика троянда (2018) ... Susannah
Жага мандрів (2018) ... Angela
Крістофер Робін (2018) ... Kanga
Murder on the Orient Express (2017) ... актриса
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...