Новини, в яких згадується Жан Рено

13 жовтня 2020,  11:23 | Статті

Головна героїня фільму «Мала з характером» – молода жінка на ім’я Алі (Рубі Роуз) – раніше служила у морській піхоті. Виконуючи чергове бойове завдання, Алі отримала травми. Повернувшись з гарячої точки, вона оселилася у Нью-Йорку щоб розпочати нове життя.

Читати далі...
28 вересня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У гостросюжетному екшен-трилері «Мала з характером» Жан Рено хоче провернути пограбування року, але на його шляху стає зірка «Бетвумен» Рубі Роуз. Тільки тепер колишній захисниці Ґотема доведеться битися за допомогою підручних засобів, а не крутих гаджетів.

Читати далі...
26 вересня 2020,  17:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У жовтні на екрани українських кінотеатрів вийде гостросюжетний бойовик «Мала з характером», головну роль в якому виконає зірка супергеройського серіалу «Бетвумен» і екшену «Три ікси: Реактівізація» Рубі Роуз.

Читати далі...
4 вересня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського серіалу «Бетвумен» Рубі Роуз воює із зіркою фільму «Леон-кілер» Жаном Рено в трейлері екшен-трилера «Крихітка з характером».

Читати далі...
11 червня 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри військової драми Спайка Лі «П'ятеро однієї крові» стримінговий сервіс Netflix опублікував в мережі трійку її нових постерів, які говорять про те, що «наша боротьба йде не у В'єтнамі».

Читати далі...
27 вересня 2019,  00:46 | Новини фільмів

Після втілення Провідника в сімейному фентезі «Поліна і таємниця кіностудії», над яким працювали Україна і Франція, Жан Рено повернеться в українські кінотеатри у трилері «Холодна кров».

У гостросюжетному фільмі сценариста і режисера Фрідеріка Петіжана зірка бойовика «Леон-кілер» зіграє найбільш розшукуваного найманого вбивцю у світі на ім'я Генрі, який ховається від ворогів на березі далекого озера в мальовничих горах. Одного разу в його шале потрапляє дівчина при смерті (Сара Лінд), яка після важкої аварії на мотосанях потребує допомоги. Професійний вбивця вперше рятує комусь життя, але жертва виявляється не такою простою, як здається, і втягує героя в небезпечну гру.

Українська прем'єра фільму «Холодна кров» відбудеться 17 жовтня.

21 серпня 2019,  17:39 | Оновлення

Вийшло в світ відео на пісню Pianoбой «Ніхто не сам». Композиція стала частиною музичного супроводу українського фільму «Поліна і таємниця кіностудії», що вже завтра, 22 серпня виходить на великі екрани.

Спеціально для нього Дмитро Шуров (Pianoбой) разом з гуртом Open Kids записали оригінальний саундтрек.

Пісня «Ніхто не сам» передає настрій стрічки, розповідаючи про часом непрості пошуки себе та свого місця у житті.

Читати далі...
8 квітня 2019,  19:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня з'явився третій трейлер супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», який показав довгоочікуване возз'єднання Тоні і Кепа, а також вийшли український тизер-трейлер фільму «Джокер» з Хоакіном Феніксом, трейлер українського фентезі «Поліна і таємниця кіностудії», смішний дубльований ТБ-ролик екшену «Шазам!» і новий загадковий тизер 8 сезону серіалу «Гра престолів», який натякає на смерть багатьох персонажів.

Читати далі...
2 квітня 2019,  16:10 | Оновлення

Команда фільму «Поліна і таємниця кіностудії» представила перший офіційний трейлер до кінострічки. Режисером картини виступив Оліас Барко.

За сюжетом 11-річна Поліна нічого не знає про своє минуле та долю батьків. Вона живе в будинку зі своєю злісною тіткою і двоюрідним братом, які таємно планують позбутися від дівчинки в її день народження, щоб привласнити собі загадковий спадок - кіностудію. Поліні вдається втекти, і вона вирушає в чарівну подорож на пошуки правди про свою сім'ю.

Головні ролі у фільмі виконали Поліна Печененко, Жан Рено (Леон), Віржіні Ледуайен (8 жінок), Едуард Баер (Астерікс і Обелікс у Британії), український силач Василь Вірастюк та білоруська актриса Яна Новікова (Плем'я). У широкий український прокат стрічка «Поліна і таємниця кіностудії» вийде 22 серпня.

14 січня 2019,  22:35 | Оновлення

Команда повнометражного пригодницького фентезі «Поліна і таємниця кіностудії» режисера Оліаса Барко презентувала офіційний постер стрічки. Захоплюючі пригоди по той бік екрану в компанії світових кінозірок розпочнуться вже з 27 червня.

Головні ролі у стрічці виконали Поліна Артеменко, Жан РеноЛеон»), Віржіні ЛедуаєнПляж»), Едуар БерАстерікс і Обелікс»), Северія ЯнушаускайтеВавілон-Берлін»), Василь ВірастюкПригоди S Миколая») та інші.

Читати далі...
21 лютого 2018,  13:38 | Оновлення

Представляємо український трейлер трилера «Дівчина в тумані» з Тоні Сервілло.

Холодної зимової ночі психіатра Аугусто Флореса терміново викликають на роботу, щоб обстежити інспектора Фогеля, який потрапив у аварію. Інспектор нічого не пам'ятає, на місці аварії ніщо не вказує на її причину і на її жертв, проте сорочка Фогеля у плямах свіжої крові, і ця кров не його. У ході бесіди починає вимальовуватись ланцюг неймовірних подій, що почалися місяць тому.

Загублене в Альпах сонне містечко, різдвяний вечір, туман. 16-річна дівчина Анна Лу, вийшовши з дому, до святково прикрашеної церкви так і не дійшла. Немає ні тіла жертви, ні будь-яких слідів боротьби, ні свідків – нічого. Незабаром у місті з'являється інспектор Фогель, зірка розшуку, фахівець з упіймання маніяків і серійних убивць...

Режисером трилера є Донато Каррізі. Головну роль у фільмі виконує Тоні Сервілло та Жан Рено.

Прем'єра в Україні 22 березня 2018 року.

17 березня 2017,  16:24 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

15 березня в Парижі пройшли дозйомки сімейного фентезі «Поліна» режисера Оліаса Барко, спільного виробництва України, Бельгії і Франції. Заключними сценами стали епізоди за участю знаменитого французького актора Жана РеноЛеон», «Блакитна Безодня», «Нікіта», «Багряні ріки», «Місія нездійсненна», «Ронін», «Код да Вінчі»).

Читати далі...
20 січня 2017,  13:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Жаном Рено? Тоді поспішаємо вам нагадати, що вже наступного тижня в український прокат виходить його нова комедія «Сімейне пограбування», де актор зіграв злодія міжнародного масштабу, який інсценував свою смерть й вирішив разом з дочками провернути складне пограбування — вкрасти скрипку Страдіварі.

Офіційний український трейлер комедії, в якій також з'явиться Фамке Янссен, дивіться тут.

12 січня 2017,  13:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер французької комедії «Сімейне пограбування», де Жан Рено втілює бувалого афериста, який задумав вкрасти скрипку Страдіварі. І допоможуть йому в цій справі дочки в втіленні Рем Керісі та Каміль Шаму, які щойно дізналися про його існування. Також у фільмі з'явиться зірка «Людей Ікс» Фамке Янссен.

В українських кінотеатрах з 26 січня.

22 листопада 2016,  23:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова режисерська робота Шона Пенна «Останнє обличчя», представлена ​​в цьому році в Каннах, обзавелася першим трейлером, в якому Шарліз Терон і Хав'єр Бардем постають в образах директора міжнародної гуманітарної організації та лікаря гуманітарної допомоги, які зустрілися в Африці під час революції.

Також в драмі зіграли Жан Рено, Джаред Харріс і Адель Екзаркопулос, але навіть такий каст не врятував кінокартину — критики її не пожаліли, а на сайті IMDb її рейтинг зараз становить всього 2,6 бала, натякаючи на те, що це один з найгірших фільмів року.