Георгій Данелія

Георгій Данелія
Народився 25 серпня 1930
50%
0
50%
0

Фільмографія

Ку! Кін-дза-дза (2012) ... Ромашка, Диоген, режисер, сценарист (и повесть)
Ганна (2005) ... сценарист
Фортуна (2000) ... режисер, сценарист
Привіт від Чарлі-трубача (1998) ... сценарист
Орел і решка (1995) ... сотрудник проектного института, режисер, сценарист
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...