Оновлення, в яких згадується Едді Редмейн

9 листопада 2017,  19:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lionsgate поділилася новим трейлером майбутнього мультфільму від британської анімаційної студії Aardman Animations «Дикі предки».

Ця історія покаже зіткнення двох епох розвитку людства — печерних людей та більш прогресивних людей, які вже вже перейшли в Бронзову еру. Плем'я Дага (Едді Редмейн) завжди полювало на кроликів, але раптом в їх землі прийшов лорд Нут (Том Гіддлстон) зі своєю бронзовою зброєю і оголосив, що Кам'яному віку кінець. Даг вирушає досліджувати абсолютно новий для нього світ, де зустрічає дівчину на ім'я Гуна (Мейсі Вільямс) і бореться за порятунок свого племені.

Дивимося офіційний український трейлер «Дикі предки». У кіно мультфільм прибуде 22 лютого 2018 року.

8 вересня 2017,  01:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Британська кіностудія Aardman Animations поділилася повноцінним трейлером свого нового творіння «Первісна людина». Мультфільм розповість про пригоди печерної людини по імені Даг. Одного разу він опиняється в полоні у людей з Бронзової епохи на чолі з самозакоханим й жадібним Лордом Нутом, який хоче поневолити всіх печерних людей. Щоб врятувати своє плем'я, Даг заручається підтримкою дівчини Гуни і тікає з полону.

В українські кінотеатри «Перша людина», яку озвучили Едді Редмейн, Том Хіддлстон та Мейсі Вільямс, прибуде в лютому 2018 року.

17 травня 2017,  13:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія візуальних ефектів Image Engine поділилася вражаючим відео, що детально показує, як створювалися тварини та магія для фільму Девіда Йейтса «Фантастичні звірі і де їх шукати» на прикладі сцен з грапорогом і ширяючим злом та епізоду в МАКОСША, де мало не загинула Тіна (Кетрін Вотерстон) та Ньют (Едді Редмейн).

Дізнатися більше про чарівних істот з перших «Фантастичних звірів» ви можете в нашому гіді.

16 березня 2017,  15:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Едді Редмейн представляє в даному відео дебютний тизер-трейлер мультиплікаційного фільму «Перша людина», який створює відома британська кіностудія Aardman Animations, що зняла «Воллеса і Громіта: Прокляття кролика-перевертня» й «Баранчика Шона».

Разом з голосом Редмейна в мультфільмі можна буде почути голоси Тома Хіддлстона та Мейсі Вільямс.

4 березня 2017,  17:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перша вирізана сцена з пригодницького фентезі «Фантастичні звірі і де їх шукати» відправляє нас в загадковий світ валізки Ньюта Скамандера (Едді Редмейн), де його друг Якоб Ковальський (Ден Фоглер) зустрічає нову чарівну істоту світу Дж.К. Роулінг — руносліда, який є триголовим змієм.

У цьому місяці фільм Девіда Йейтса вийде у форматі Digital HD і на Blu-ray, про що повідомив його недавній трейлер.

30 січня 2017,  19:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарівний трейлер «Фантастичних звірів і де їх шукати», присвячений виходу фільму на Blu-ray, підніме вам настрій незалежно від того, як почався ваш тиждень. Разом з чарівним магозоологом Ньютом Скамандером у втіленні Едді Редмейна тут з'являється багато чудових звіряток, як ніффлер та посіпачка Пикетт; а також дане відео нам обіцяє масу цікавих закулісних фічуреток, що розкриють, як все це створювалося.

У форматі Digital HD спін-офф «Гаррі Поттера» стане доступний з 13 березня, а на Blu-ray і DVD придбати фільм буде можливо з 27 березня.

24 листопада 2016,  20:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тайванські постери «Фантастичних звірів і де їх шукати» виділилися із загальної маси, опинившись єдиними в світі, які згадали, що у фільмі важливу роль відіграють не тільки люди, а і чарівні тварини, і вирішили показати їх разом.

Читати далі...
20 листопада 2016,  15:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб потрапити на «Дуже пізніше шоу», зірці «Фантастичних звірів» Едді Редмейну та його чарівній валізі довелося пройти обшук, який здійснив підступний працівник аеропорту у виконанні ведучого шоу Джеймса Кордена. І в результаті у цього дуету вийшов один з кращих скетчів цього року.

Побачити Редмейна разом зі справжніми чарівними звірами вже можна в приквелі «Гаррі Поттера», нашу рецензію на який читайте тут.

17 листопада 2016,  18:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок в Лондоні пройшла європейська прем'єра «Фантастичних звірів і де їх шукати», яку відвідали актори Едді Редмейн, Кетрін Уотерстон, Ден Фоглер, Елісон Судол, Езра Міллер і Кармен Еджого, режисер Девід Йейтс та сценаристка і продюсер фільму Дж.К. Роулінг. В рамках цієї події відбулися прямі включення з іншими європейськими столицями, в числі яких опинилися Київ і прем'єра, що відбулася в кінотеатрі «Планета кіно».

Повне відео з прем'єри з зірками на синій доріжці та інтерв'ю з ними дивимося тут.

15 листопада 2016,  14:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Хогвартс або Ільверморні? Або Хогваш? У новому фрагменті «Фантастичних звірів і де їх шукати» американка Квіні Голдштайн (Елісон Судол) заявляє, що найкращою школою чарів і чаклунства в світі є, звичайно ж, її американська Ільверморні. Але британець Ньют Скамандер (Едді Редмейн), як напевно й більшість шанувальників Поттеріани, з цим абсолютно не згоден.

Попередній фрагмент нового чарівного творіння Девіда Йейтса і Дж.К. Роулінг показав чудеса кулінарної магії.

12 листопада 2016,  19:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Заглянувши в «Фантастичних звірях і де їх шукати» в гості до сестер Тіни (Кетрін Уотерстон) та Квіні Голдштайн (Елісон Судол), магозоолог Ньют Скамандер (Едді Редмейн) та його новий друг Джейкоб (Ден Фоглер) точно не залишаться голодними, адже Квіні із задоволенням пригостить їх своїм чарівним штруделем.

На голодний шлунок дивитися не рекомендується.

11 листопада 2016,  18:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Трое магов и один но-маж, которые в «Фантастических зверях и где их искать» составят команду Ньюта Скамандера, получили по персональному анимированному постеру, от которых так и веет волшебством.

Читати далі...
9 листопада 2016,  16:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий напружений фрагмент «Фантастичних звірів і де їх шукати» показує сцену допиту головного героя Ньюта Скамандерв у втіленні Едді Редмейна досвідченим аврором і директором магічної безпеки в МАКУСА Персивалем Грейвзом, якого грає Колін Фаррелл. Грейвз підозрює, що Ньют спеціально випустив своїх звірів на свободу, щоб спровокувати війну між людьми і чарівниками, та думає, що магозоолог є одним з людей Гріндевальда.

Вчора стало відомо, що цього темного чарівника, який прагне стати на чолі магів і маглів, в сиквелі втілить Джонні Депп.

3 листопада 2016,  12:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» і зірка «Фантастичних звірів» Едді Редмейн під час відвідування шоу Еллен Дедженерес прийняв виклик ведучої та зіграв з нею в шаради, де йому довелося показати 9 тварин за 1 хвилину. Вийшло досить розважальне видовище, яке напевно підніме ваш настрій в цей четвер.

Побачити актора на великому екрані в «Фантастичних звірях» можна буде вже через два тижні!

1 листопада 2016,  12:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий Грем Нортон вирішив здійснити в студії свого шоу чарівний кросовер, запросивши туди зірку «Фантастичних звірів і де їх шукати» Едді Редмейна і зірку «Доктора Стренджа» Бенедикта Камбербетча, та ще й зробивши так, щоб вони разом показали фокус. А допомагав їм у цьому Брайан Кренстон.

В образі Доктора Стренджа Камбербетча вже можна побачити в українських кінотеатрах, а Редмейн вперше з'явиться на екрані в образі чарівника Ньюта Скамандера зі світу Дж.К. Роулінг через пару тижнів.