Стивен ЛилиенSteven Lilien

50%
0
50%
0

Фільмографія

Готем (2014) ... продюсер (исполнительный сопродюсер), сценарист
Алькатрас (2011) ... продюсер (исполнительный сопродюсер), сценарист
Гаваї 5.0 / Поліція Гаваїв (2010) ... продюсер (продюсер-супервайзер / исполнительный сопродюсер), сценарист
Кайл XY (2006) ... сценарист
Місце злочину: Нью-Йорк (2004) ... продюсер (продюсер / продюсер-супервайзер), сценарист
Бумтаун (2002) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...