Новини, в яких згадується Пітер Берг

20 липня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті стримінгова платформа Netflix оприлюднила рейтинг своїх найпопулярніших фільмів, який очолив екшен «Евакуація» з Крісом Гемсвортом в головній ролі, що вийшов на екрани під час карантину.

Читати далі...
25 січня 2020,  20:23 | Новини фільмів

У закона є свої межі. У них нема. Дивимося один з найпопулярніших трейлерів цього тижня трейлер комедійного бойовика «Spenser Confidential», де головну роль виконує зірка «Трансформерів» Марк Волберг.

Режисер знаменитого супергеройського фільму «Хенкок» Пітер Берг представляє нову екшен-комедію про незвичайних напарників. Коли двох бостонських поліцейських знаходять мертвими, колишній коп Спенсер (Волберг), який щойно вийшов з в'язниці, куди його відправили впливові вороги за неправдивим обвинуваченням, об'єднується зі своїм сусідом Гоуком (Вінстон Д'юк з трилера «Ми» і супергеройського фільму «Чорна пантера»), щоб відновити справедливість і відправити вбивць за ґрати.

Також у фільмі знялися Алан Аркін та американський репер Post Malone. На Netflix прем'єра екшену «Spenser Confidential» відбудеться на початку весни, 6 березня.

27 липня 2018,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія STX Entertainment представила фінальний трейлер гостросюжетного екшен-трилера Пітера Берга «22 милі».

Фільм описують як «інстинктивний сучасний трилер» від режисера «Вцілілого», головну роль у якому виконує номінант на премію «Оскар» Марк Волберг. Він грає оперативного агента Джеймса Сільву з високоефективного та надсекретного загону ЦРУ. Супроводжуваний своєю командою професійних бійців Сільва повинен доставити важливого свідка Лі Нура (Іко Вайс) на літак, перш ніж до нього доберуться ворожі найманці.

Разом з Волбергом у бойовику знялися Лорен Кохен, Ронда Раузі та Джон Малкович.

Дивіться також другий український трейлер «22 милі». У кіно з 23 серпня.

20 червня 2018,  20:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Волберг, Лорен Кохен, Джон Малкович та Ронда Раузі захищають цінного свідка в українському трейлері гостросюжетного бойовика «22 милі».

Таємний агент ЦРУ (Волберг), що працює в Індонезії, та його команда повинні доставити до аеропорту важливого свідка, від якого залежить розкриття політичної корупційної змови. Між ними та рятувальним літаком всього 22 милі шляху, де на них чатують смертельні пастки та озброєні вороги.

Українська прем'єра фільму Пітера Берга переїхала на тиждень раніше і тепер відбудеться 16 серпня.

16 травня 2018,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія STX Entertainment представила офіційний трейлер бойовика «22-а миля», який зняв режисер «Врятованого» Пітер Берг.

Кінокартина розповість про Джеймса Сільву (Марк Волберг), оперативника найсекретнішого загону ЦРУ. Йому допомагає тактична команда, якої, згідно уряду, не існує. Їх новою місією стає порятунок і транспортування об'єкта, який володіє важливою інформацією, на 22-у милю для вилучення цієї інформації, перш ніж ворог їх наздожене.

В український прокат «22-а миля», де також знялися Лорен Кохен, Джон Малкович і Ронда Раузі, прибуде 23 серпня.

15 травня 2018,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер гостросюжетного бойовика «22-а миля» повідомляє, що його трейлер вийде вже сьогодні.

Дворазовий номінант на премію «Оскар» Марк Волберг втілює оперативного агента ЦРУ Джеймса Сільву, який командує дуже ефективним і надсекретних загоном спецагентів.

Компанію Волбергу у фільмі складають Лорен Кохен, Джон Малкович та Ронда Раузі.

Українська прем'єра «22-ї милі», яку зняв режисер Пітер Берг, очікується в кінці серпня.

14 листопада 2016,  18:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер кінокартини «День патріота», що розповідає про вибухи на Бостонському марафоні 2013 року, показує полювання на відповідальних за це терористів, яке ведуть Марк Уолберг, Кевін Бейкон та Дж.К. Сіммонс, і представляє перший погляд на дружину одного з винуватців тих трагічних подій у втіленні зірки «Супергерл» Мелісси Бенойст.

Режисером історичної драми виступив Пітер Берг, який зняв «Глибоководний горизонт», де головну роль також виконав Уолберг.

18 жовтня 2016,  00:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Під кінець цього року режисер «Глибоководного горизонту» Пітер Берг представить ще одну драму, засновану на реальних подіях, «День патріота». Головну роль в ній також зіграє Марк Волберг, і повідає вона про вибухи на Бостонському марафоні 2013 року.

Компанію Волбергу тут складуть Мішель Монахен, Дж.К. Сіммонс, Кевін Бейкон, Джон Гудман і Мелісса Бенойст, частину з яких вже можна побачити в тизер-трейлері.

2 жовтня 2016,  13:18 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Несмотря на свою занятость на съемках «Джуманджи», Дуэйн Джонсон уже посмотрел новый биографический экшен «Глубоководный горизонт» и успел посоветовать его своим 67 миллионам читателей в Instagram.

Читати далі...
1 жовтня 2016,  20:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому закулісному відео, що розповідає про створення «Глибоководного горизонту», режисер Пітер Берг та виконавець головної ролі Марк Волберг із захопленням говорять про роботу з молодими акторами Діланом О'Брайеном і Джиною Родрігез.

Український трейлер до фільму, квитки на який ви можете купити на нашому сайті, можна знайти тут.