Себастьян де СоусаSebastian De Souza

50%
0
50%
0

Фільмографія

Офелія (2018) ... Edmund
Lapwing (2018) ... Rumi
Мегре на Монмартрі (2017) ... Philippe
Закохані діти (2016) ... актор, сценарист
Шлях до одужання (2016) ... актор
Пластик (2014) ... Rafa
Борджіа (2011) ... Alfonso of Aragon, Alfonso of Aragon
Молокососи (2007) ... Matty Levan
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...