Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Andrew Wreggitt

50%
0
50%
0

Фільмографія

Fortunate Son (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Falling Through the Cracks: Greg's Story (2018) ... продюсер, сценарист
Pure (2017) ... сценарист
Corner Gas: The Movie (2014) ... сценарист (и рассказ / и телепьеса)
Джек (2013) ... сценарист (и рассказ / и телепьеса)
Бореаліс (2013) ... сценарист
Фантоми (2012) ... сценарист
Wrath of Grapes: The Don Cherry Story II (2012) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...