Джоржа ФоксJorja Fox

Джоржа Фокс / Jorja Fox
Народилася 7 липня 1968
Зріст: 175 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

CSI: Безсмертя (2015) ... Sara Sidle
CSI: Immortality (2015) ... Sara Sidle
Єдність (2015) ... рассказчик
Як я стала слоном (2012) ... продюсер
Три тижні, щоб потрапити в Дайтону (2011) ... Cheryl
Accidental Icon: The Real Gidget Story (2010) ... рассказчик
Skin Trade (2010) ... Jorja Fox
До смерті гарна (2009) ... Marianne Neely
«Сім'я Серрано» і «Зворотний відлік» (2007) ... Sara Sidle
Next Exit (2005) ... Terri

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...