Шон ЕстінSean Astin

Шон Естін / Sean Astin
Народився 25 лютого 1971
Зріст: 168 см
50%
1
50%
1

Фільмографія

Режим Героя (2021) ... Jimmy Tisdale
Captain Underpants: Mega Blissmas (2020) ... рассказчик
The Epic Tales of Captain Underpants in Space (2020) ... рассказчик
ЛЕГО Шазам: Магія і монстри (2020) ... Shazam
LEGO DC: Шазам! Магія і монстри (2020) ... актор
KFC: Rudy II - He's Colonel Sanders Now (2019) ... Rudy
Погана Нік (2019) ... Ed
Глорія Белл (2018) ... Jeremy
The Epic Tales of Captain Underpants (2018) ... рассказчик
A Fowl American (2018) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...