Оновлення, в яких згадується Кіра Найтлі

17 червня 2019,  18:13 | Оновлення

Кінокартина «Берлін, я люблю тебе» стане продовженням збірок фільмів про Нью-Йорк та Париж. Головні ролі виконали Кіра Найтлі, Хелен Міррен, Джим Стерджесс, Міккі Рурк, Дієго Луна, Діана Агрон, Іван Реон. Відомо також, що режисером однієї з новел став Тіль Швайгер.

За сюжетом кінострічки, перед глядачем розгорнуться десять історій про коханя. Кожна з них буде унікальною і незвичайною, але так само всі вони будуть пов'язані зі столицею Німеччини, Берліном.

Українська прем'єра фільму «Берлін, я люблю тебе» запланована на 8 серпня.

22 жовтня 2018,  18:17 | Оновлення

Друзі, ось і український трейлер біографічної драми «Колетт» від режисера Уоша Уестморленда.

У центрі сюжету фільму опиняється молода сільська дівчина на ім'я Сідоні-Габріель Колетт (Кіра Найтлі), яка виходить заміж за харизматичного паризького письменника Анрі Готьє-Віллара (Домінік Вест), відомого під псевдонімом Віллі. Після одруження Анрі пропонує Колетт спробувати себе у ролі автора. Колетт погоджується, та несподівано для всіх її роман, який розповідає про скромну провінціалку Клодін, стає справжнім бестселером.

Українська прем'єра фільму «Колетт» відбудеться 29 листопада.

27 травня 2017,  01:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіра Найтлі, Ендрю Лінкольн, Чиветел Еджіофор, Г'ю Грант, Білл Найї, Ровен Еткінсон, Колін Ферт, Лора Лінні, Ліам Нісон і Томас Сенгстер зібралися 14 років після подій мелодраматичної комедії «Реальне кохання», щоб знятися в її короткометражному продовженні «День червоних носів» заради благодійності. А компанію цьому зоряному касту склали Кейт Мосс і Патрік Демпсі. Вгадайте, кого вони зіграли.

Дивимося, розчулюємось і слухаємо надихаючу промову Гранта в кінці, де він говорить, що «добро переможе, я в цьому впевнений». Давайте й ми будемо в це вірити і допомагати один одному.

12 травня 2017,  20:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь телесвята День червоних носів, покликаного збирати кошти на благодійність, режисер Річард Кертіс зняв короткометражку, що покаже, як живуть персонажі мелодраматичної комедії «Реальне кохання» 13 років потому. І в її трейлері повертаються Кіра Найтлі, Ендрю Лінкольн, Чиветел Еджіофор, Білл Найї, Ровен Аткінсон, Ліам Нісон, Томас Броді Сенгстер, Колін Ферт та Г'ю Грант. Бракує тільки Мартіна Фрімана, Емми Томпсон й покійного Алана Рікмана.

На екрани короткометражка «День червоних носів» вийде 25 травня.

19 квітня 2017,  01:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Мрія шанувальників оригінальної трилогії «Пірати Карибського моря» збулася! Кіра Найтлі все-таки повернеться в образі бравої Елізабет Свонн в п'ятому фільмі про пригоди капітана Джека Горобця (Джонні Депп), як показує новий японський трейлер. Разом з нею тут з'являється і Орландо Блум. Невже ця трійця возз'єднається?

Чекати на прем'єру «Піратів Карибського моря: Помста Салазара», де ми познайомимося з дорослим сином Елізабет та Вілла Тернера у втіленні Брентона Твейтса, залишилося трохи більше місяця, і ми вже рахуємо до неї дні.

19 грудня 2016,  14:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширену фічуретку драми «Прихована краса» в українському перекладі. В ній режисер Девід Франкель і виконавці ключових ролей, в числі яких Вілл Сміт, Кейт Вінслет, Едвард Нортон, Хелен Міррен та Кіра Найтлі, беруть вас за лаштунки своєї нової кінокартини, де герой Сміта намагається оговтатися від жахливої втрати, зрозуміти життя й знову знайти в ньому сенс.

Нашу рецензію на даний фільм, який вже йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

18 грудня 2016,  19:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська фічуретка драми «Прихована краса» розповідає про цей надихаючий фільм словами його акторів Вілла Сміта, Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Едварда Нортона, Кіри Найтлі, Наомі Харріс та Майкла Пеньї. Вони порівнюють свою нову роботу з «Різдвяною історією» та «Цим чудовим життям» й сподіваються, що після перегляду глядачі вийдуть з кіно з бажанням жити.

Нашу рецензію на даний фільм читайте тут.

12 грудня 2016,  15:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий український ТБ-ролик драми «Прихована краса» («Примарна краса») з Віллом Смітом, Кірою Найтлі та Хелен Міррен нагадує, що потрібно цінувати час, який нам відведено, що не варто жити без любові, і якщо дивитися на речі правильно, то можна побачити, як ніщо в нашому світі не зникає повністю.

Кінокартина прибуде в українські кінотеатри вже на цьому тижні, 15 грудня.

30 листопада 2016,  18:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому українському ТБ-ролику драми «Прихована краса» Вілл Сміт нагадує нам про те, що наше життя — це люди, які нас оточують, і що ми всі взаємопов'язані. Чи зможе він знову відчути цей зв'язок і відкритися людям?

Український трейлер кінокартини, де також зіграли Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Едвард Нортон, Наомі Харріс та Майкл Пенья, дивимося тут.

10 листопада 2016,  16:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Warner Bros. поділилися повноцінним трейлером прийдешньої драми «Прихована краса» («Примарна краса»), в якій герой Вілла Сміта втратив найдорожче — свою дочку — і тепер не знає, як жити далі. Щоб впоратися з депресією, він починає писати листи всесвіту, і, як не дивно, він вирішує відповісти, посилаючи Смерть, Любов і Час на допомогу цьому чоловікові з розбитим серцем.

Перший трейлер кінокартини, де також зіграли Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Кейт Вінслет, Наомі Харріс і Едвард Нортон, в українському дубляжі дивимося тут.

22 вересня 2016,  22:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український трейлер драми «Прихована краса» з Віллом Смітом, що зібрала зірковий каст. У фільмі Сміт втілює нью-йоркського рекламщика, який після жахливої трагедії виявляється у важкій депресії, і допомагають йому з усім цим впоратися Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Кейт Уінслет і Едвард Нортон.

В український прокат фільм вийде 15 грудня.

7 вересня 2016,  17:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тільки що Warner Bros. поділилися першим тизером драми «Прихована краса», в якій герой Вілла Сміта втрачає дочка і впадає у відчай в житті, а щоб вгамувати біль, він вирішує писати листи незвичайним адресатам — Часу, Смерті та Любові. І раптом в його житті з'являються Хелен Міррен і Кіра Найтлі, які заявляють, що вони і є ті самі Смерть та Любов.

Нормальних же друзів головного героя втілюють тут Кейт Уінслет, Едвард Нортон, Наомі Харріс і Майкл Пенья.