Рецензії, в яких згадується Харві Вайнштейн

Рецензія на фільм «Джуді»
Останній бенефіс єдиної і неповторної Джуді Гарленд
30 серпня 2020,  02:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 1939 році ім'я актриси і співачки Джуді Гарленд було на устах кожного американця. Жвава дівчинка з янгольським голосом підкорила усіх в образі Дороті в казковому фільмі «Чарівник країни Оз», і попереду на неї чекала неймовірна кар'єра. Але майже через три десятиліття, в 1967 році, вона не може знайти роботу в Лос-Анджелесі і, щоб заробити хоч трохи грошей, змушена залишити своїх дітей на Різдво у колишнього чоловіка і відправитися в тур через океан – до Лондона. І Джуді, готова на все заради своїх дітей, наважується на цю авантюру, не підозрюючи, що цей тур буде її прощальним туром...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Сенсація»
Коли жінки каналу Fox News заговорили
13 лютого 2020,  02:38 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі знаємо про скандал з Гарві Вайнштейном, який вибухнув в жовтні 2017 року, коли найвпливовішого продюсера Голлівуду публічно звинуватили в сексуальних домаганнях і зґвалтуваннях 80 жінок. Але цих відважних одкровень могло б і не статися, якби в липні 2016 року група жінок телеканалу Fox News не набралася хоробрості і не ризикнула своєю роботою і кар'єрою, щоб розповісти жахливу правду про іншого тирана – керівника каналу Роджера Айлза. Так вибухнув скандал, який став основою біографічного фільму «Сенсація», що на вихідних отримав 1 премію «Оскар».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дощовий день в Нью-Йорку»
Романтика й мінливості великого міста
17 жовтня 2019,  02:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Як вважаєте, скільки було знято романтичних фільмів з Нью-Йорком в одній з головних ролей? Скільки разів ми бачили, як закохані гуляють Мангеттеном або їздять в кареті по Центральному парку? Напевно навіть самий найзапекліший кіноман не зможе це порахувати. Проте Нью-Йорк продовжує зачаровувати романтиків в будь-яку погоду, і ось уже Вуді Аллен не зміг встояти і після своїх подорожей по найромантичнішим містам світу, як Париж, Рим і Барселона, він повертається на рідний Мангеттен, щоб розповісти ще одну історію кохання під назвою «Дощовий день в Нью-Йорку»... за участю шести чоловік.

Читати далі...