Новини фільмів, в яких згадується Ахтем Сеітаблаєв

27 лютого 2023,  18:45 | Новини фільмів

В український прокат вийшла нова військова драма «Мирний-21», присвячена російсько-українській війні. Її головною темою стала пісня «Правда», яку разом написали та виконали лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк та відомий український письменник і музикант Сергій Жадан.

Читати далі...
31 березня 2022,  09:30 | Новини фільмів

Бізнес має працювати навіть під час війни, щоб допомагати економіці й наближати нашу перемогу. Так свою роботу поступово відновлюють в Україні ті кінотеатри, які знаходяться подалі від бойових дій. І ви вже можете подивитися там одні з кращих українських фільмів останніх років.

Читати далі...
9 листопада 2020,  21:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним з найбільш очікуваних українських фільмів 2020 року є антиутопія «Номери», режисерами якої виступили Олег Сенцов і Ахтем Сеітаблаєв. Її сюжет ґрунтується на однойменній п'єсі Сенцова 2011 року.

Читати далі...
6 лютого 2020,  19:51 | Новини фільмів

З'явився офіційний трейлер драматичної стрічки Сергія Чеботаренко «Пульс», в якій знялися відомі українські актори Станіслав Боклан, Олександр Кобзар, Лілія Ребрик та Ахтем Сеітаблаєв.

Юна українська легкоатлетка Оксана (Наталія Бабенко) живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар’єра тільки починається, та вона демонструє хороші результати. Але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, але й на нормальне життя. Проте вона не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

На великі екрани біографічна драма «Пульс», яка ґрунтується на реальній історії української легкоатлетки та параолімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук, вийде навесні, 19 березня.

8 жовтня 2019,  15:53 | Новини фільмів

У понеділок у мережі відбулася прем'єра нового кліпу української рок-групи Океан Ельзи на пісню «Перевал», яка увійде в саундтрек історичного фільму «Захар Беркут».

Кліп показує фрагменти нової історичної кінокартини україно-американського виробництва, яку зняли режисери Ахтем Сеітаблаєв і Джон Вінн, а також фронтмена групи Океан Ельзи Святослава Вакарчука, який співає про об'єднання українського народу і його боротьбу з силами зла на тлі величних скель.

Українська прем'єра фільму«Захар Беркут», де зіграють Роберт Патрік, Алекс МакНіколл, Рокі Майєрс і Поппі Дрейтон, відбудеться в четвер, 10 жовтня.

20 вересня 2019,  23:10 | Новини фільмів

Нарешті ми можемо побачити трейлер драматичної кінострічки Нарімана Алієва «Додому», яка в цьому році увійшла до конкурсної програми «Особливий погляд» Каннського кінофестивалю і отримала Гран-прі на Одеському кінофестивалі.

Фільм «Додому» розповість історію кримського татарина Мустафи (Ахтем Сеітаблаєв), у якого помирає первісток. Батько приїжджає до Києва, куди його два сини поїхали після анексії Криму, щоб повернути молодшого сина додому, а старшого поховати на батьківщині в Криму згідно з мусульманськими традиціями.

В український прокат драма «Додому», яка нещодавно була визнана кращим фільмом на міжнародному кінофестивалі в Бухаресті, вийде 7 листопада.

Раніше на цьому тижні був представлений епічний трейлер історичного бойовика «Захар Беркут», де Сеітаблаєв виступає в ролі режисера.

19 вересня 2019,  14:15 | Новини фільмів

«Це наша земля, ми — вільний народ!» Українська студія FILM.UA поділилася повноцінним трейлером свого масштабного проекту «Захар Беркут», заснованому на однойменній повісті Івана Франка.

Читати далі...
6 червня 2019,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свободі моя сутність. Щойно вийшов новий тизер-трейлер історичної картини «Захар Беркут», яку знімає українська кінокомпанія Kinorob за підтримки Держкіно України.

У 1223 році монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі кілька місцевих мисливців брати Беркути потайки пробираються в табір та звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута (зірка фантастики «Термінатор 2: Судний день» Роберт Патрік) має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.

Українська прем'єра фільму «Захар Беркут», над яким працюють режисери Ахтем Сейтаблаєв та Джон Вінн, відбудеться 10 жовтня.

1 березня 2018,  15:51 | Новини фільмів

Відомий український режисер і актор Ахтем Сєїтаблаєв передає привіт з українського озвучення мультфільму «Дикі предки», в якому озвучив одного з головних героїв і вітає з першим днем весни!

«Дикі предки» – нова режисерська робота Ніка Парка, володаря 4 премій «Оскар» і автора бестселера «Баранчик Шон». Фільм про відважну печерному людину на ім'я Даг, його ручного кабана, їх сміховинний бій з наступаючою цивілізацією Бронзового століття і зародження найпопулярнішого виду спорту. Ахтем Сєїтаблаєв озвучив роль лорда Нуза, голос якого в оригінальному дубляжі подарував Том Гіддлстон.

В кінотеатрах України мультфільм стартує з 29 березня.

16 лютого 2018,  11:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Aardman Animations поділилася кумедним закулісним відео мультфільму «Дикі предки», яке показує, як відбувалася його озвучка.

Читати далі...
26 січня 2018,  15:08 | Новини фільмів

В українській версії озвучки анімаційної стрічки «Дикі предки» не обійшлось без зіркового касту! Одному з головних персонажів свій голос подарує талановитий режисер, актор театру та кіно, зірка каналу 1+1, Ахтем Сеітаблаєв, який спробує себе у новому амплуа.

Читати далі...
20 травня 2016,  12:14 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

20 травня для глядачів відкрилася реєстрація на безкоштовні покази фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест». Зареєструватися може кожен охочий – потрібно заповнити електронну форму на офіційному сайті фестивалю http://childrenkinofest.com/ua/schedule/. Цього року кіноогляд відбудеться втретє у 18 містах України з 27 травня по 5 червня.

Читати далі...