Новини, в яких згадується Ахтем Сеітаблаєв

27 лютого 2023,  18:45 | Новини фільмів

В український прокат вийшла нова військова драма «Мирний-21», присвячена російсько-українській війні. Її головною темою стала пісня «Правда», яку разом написали та виконали лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк та відомий український письменник і музикант Сергій Жадан.

Читати далі...
3 травня 2022,  18:05 | Новини зірок

Після початку повномасштабної війни, яку росія розвязала на території України, багато діячів української культури та шоу-бізнесу вступили до лав ЗСУ чи Тероборони. Серед них і відомий режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв.

Читати далі...
31 березня 2022,  09:30 | Новини фільмів

Бізнес має працювати навіть під час війни, щоб допомагати економіці й наближати нашу перемогу. Так свою роботу поступово відновлюють в Україні ті кінотеатри, які знаходяться подалі від бойових дій. І ви вже можете подивитися там одні з кращих українських фільмів останніх років.

Читати далі...
9 листопада 2020,  21:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним з найбільш очікуваних українських фільмів 2020 року є антиутопія «Номери», режисерами якої виступили Олег Сенцов і Ахтем Сеітаблаєв. Її сюжет ґрунтується на однойменній п'єсі Сенцова 2011 року.

Читати далі...
6 лютого 2020,  19:51 | Новини фільмів

З'явився офіційний трейлер драматичної стрічки Сергія Чеботаренко «Пульс», в якій знялися відомі українські актори Станіслав Боклан, Олександр Кобзар, Лілія Ребрик та Ахтем Сеітаблаєв.

Юна українська легкоатлетка Оксана (Наталія Бабенко) живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар’єра тільки починається, та вона демонструє хороші результати. Але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, але й на нормальне життя. Проте вона не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

На великі екрани біографічна драма «Пульс», яка ґрунтується на реальній історії української легкоатлетки та параолімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук, вийде навесні, 19 березня.

Рецензія на фільм «Захар Беркут»
Перший український кіноепік
11 жовтня 2019,  01:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Повість Івана Франка «Захар Беркут» давно є наріжним каменем української літератури, присвяченій героїчній боротьбі українського народу за свою свободу і незалежність, яка наповнена символізмом і несе в собі заповіт для всіх майбутніх поколінь українців. Вперше її екранізували на початку 1970-х років, за часів Радянського Союзу, але фільм Леоніда Осики не пройшов випробування часом, і ви навряд чи його бачили. А ось другу екранізацію «Захара Беркута», яка виходить на екрани у 2019, навряд чи чекає подібна доля, оскільки вона була знята з справжнім голлівудським розмахом.

Читати далі...
8 жовтня 2019,  15:53 | Новини фільмів

У понеділок у мережі відбулася прем'єра нового кліпу української рок-групи Океан Ельзи на пісню «Перевал», яка увійде в саундтрек історичного фільму «Захар Беркут».

Кліп показує фрагменти нової історичної кінокартини україно-американського виробництва, яку зняли режисери Ахтем Сеітаблаєв і Джон Вінн, а також фронтмена групи Океан Ельзи Святослава Вакарчука, який співає про об'єднання українського народу і його боротьбу з силами зла на тлі величних скель.

Українська прем'єра фільму«Захар Беркут», де зіграють Роберт Патрік, Алекс МакНіколл, Рокі Майєрс і Поппі Дрейтон, відбудеться в четвер, 10 жовтня.

20 вересня 2019,  23:10 | Новини фільмів

Нарешті ми можемо побачити трейлер драматичної кінострічки Нарімана Алієва «Додому», яка в цьому році увійшла до конкурсної програми «Особливий погляд» Каннського кінофестивалю і отримала Гран-прі на Одеському кінофестивалі.

Фільм «Додому» розповість історію кримського татарина Мустафи (Ахтем Сеітаблаєв), у якого помирає первісток. Батько приїжджає до Києва, куди його два сини поїхали після анексії Криму, щоб повернути молодшого сина додому, а старшого поховати на батьківщині в Криму згідно з мусульманськими традиціями.

В український прокат драма «Додому», яка нещодавно була визнана кращим фільмом на міжнародному кінофестивалі в Бухаресті, вийде 7 листопада.

Раніше на цьому тижні був представлений епічний трейлер історичного бойовика «Захар Беркут», де Сеітаблаєв виступає в ролі режисера.

19 вересня 2019,  14:15 | Новини фільмів

«Це наша земля, ми — вільний народ!» Українська студія FILM.UA поділилася повноцінним трейлером свого масштабного проекту «Захар Беркут», заснованому на однойменній повісті Івана Франка.

Читати далі...
6 червня 2019,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свободі моя сутність. Щойно вийшов новий тизер-трейлер історичної картини «Захар Беркут», яку знімає українська кінокомпанія Kinorob за підтримки Держкіно України.

У 1223 році монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі кілька місцевих мисливців брати Беркути потайки пробираються в табір та звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута (зірка фантастики «Термінатор 2: Судний день» Роберт Патрік) має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.

Українська прем'єра фільму «Захар Беркут», над яким працюють режисери Ахтем Сейтаблаєв та Джон Вінн, відбудеться 10 жовтня.

5 грудня 2018,  12:02 | Оновлення

Творці історичного екшену «Захар Беркут», знятого за мотивами однойменної повісті Івана Франка, презентували в Україні перший тизер стрічки.

У роботі над «Захаром Беркутом» взяла участь велика міжнародна акторська команда з України, США, Великої Британії, Казахстану та Монголії. На широкому екрані глядачі побачать: Алекса МакНіколла (Максим Беркут), Роберта Патріка (Захар Беркут), Томмі Фленагана (Тугар Вовк) та інших.

В український прокат фільм режисера Ахтема Сеітаблаєва, виробництва Kinorob та Cinema Day за підтримки Державного агентства України з питань кіно, вийде 10 жовтня 2019 року.

9 серпня 2018,  16:49 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведуча передач «Орел і решка» і «Хто зверху?» Леся Нікітюк демонструє свої коронні танцювальні рухи в новому тизері 5 сезону популярного українського шоу «Танці з зірками».

Читати далі...
1 березня 2018,  15:51 | Новини фільмів

Відомий український режисер і актор Ахтем Сєїтаблаєв передає привіт з українського озвучення мультфільму «Дикі предки», в якому озвучив одного з головних героїв і вітає з першим днем весни!

«Дикі предки» – нова режисерська робота Ніка Парка, володаря 4 премій «Оскар» і автора бестселера «Баранчик Шон». Фільм про відважну печерному людину на ім'я Даг, його ручного кабана, їх сміховинний бій з наступаючою цивілізацією Бронзового століття і зародження найпопулярнішого виду спорту. Ахтем Сєїтаблаєв озвучив роль лорда Нуза, голос якого в оригінальному дубляжі подарував Том Гіддлстон.

В кінотеатрах України мультфільм стартує з 29 березня.

16 лютого 2018,  11:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Aardman Animations поділилася кумедним закулісним відео мультфільму «Дикі предки», яке показує, як відбувалася його озвучка.

Читати далі...
26 січня 2018,  15:08 | Новини фільмів

В українській версії озвучки анімаційної стрічки «Дикі предки» не обійшлось без зіркового касту! Одному з головних персонажів свій голос подарує талановитий режисер, актор театру та кіно, зірка каналу 1+1, Ахтем Сеітаблаєв, який спробує себе у новому амплуа.

Читати далі...