Новини, в яких згадується Корі Столл

25 лютого 2023,  23:05 | Новини фільмів

На честь релізу супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» у кінотеатрах компанія Marvel Studios поділилася ще сімома персональними постерами, які дозволяють познайомитися ближче з новими персонажами MCU, що живуть у Квантовому вимірі.

Читати далі...
22 квітня 2022,  20:07 | Новини фільмів

Знаменитий режисер Зак Снайдер, який минулого року випустив одразу два фільми «Армія мерців» та «Армія злодіїв», продовжує свою співпрацю зі стримінговою платформою Netflix, і їхнім наступним спільним проектом стане науково-фантастична пригода під назвою «Бунтівний Місяць».

Читати далі...
8 вересня 2020,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітової горор-антології «Американська історія жахів» Сара Полсон перетворюється на медсестру-монстра в новому трейлері серіального трилера «Сестра Ретчед», творцем якого також є Раян Мерфі.

Читати далі...
19 червня 2020,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Шерон Стоун зіграє дуже стильну героїню в новому серіалі від Netflix і Раяна Мерфі «Сестра Ретчед», перший погляд на яку представляють закулісні фотографії.

Читати далі...
16 червня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка горор-антології «Американська історія жахів» Сара Полсон втілить жорстоку медсестру з книги «Пролітаючи над гніздом зозулі» в багатосерійному психологічному трилері «Сестра Ретчед».

Читати далі...
30 травня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий американський актор Джеймс Гандольфіні багато років грав кримінального боса Тоні Сопрано в хітовому серіалі «Клан Сопрано», а тепер його син Майкл зіграє юного Тоні у фільмі «Усі святі Ньюарка».

Читати далі...
23 березня 2020,  15:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Людина-мураха» та хітового серіалу «Картковий будиночок» Корі Столл з'явиться в 5 сезоні серіалу від Showtime «Мільярди», як розкриває його офіційний трейлер.

Читати далі...
17 червня 2019,  16:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox поділилася дебютним кадром нової кінокартини Стівена Спілберга «Вестсайдська історія», головну чоловічу роль в якому виконає зірка фільму «На драйві» Енсел Елгорт.

Читати далі...
Рецензия на фильм «Первый человек»
Космическая одиссея Райана Гослинга
18 жовтня 2018,  02:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Человечество с зари времен поднимало голову к небесам, гадая, что находится там вверху, стремясь своим разумом к далеким звездам и планетам. В начале 20 века братья Райт наконец создали функциональный самолет, и с тех пор люди продолжали подниматься все выше и выше в небо. Достигнув наконец рубежа атмосферы и оказавшись в открытом космосе, человечество решило осуществить невероятное – долететь до Луны. Этой потрясающей истории о том, как Нил Армстронг и астронавты NASA невозможное сделали возможным, и посвящен новый фильм лауреата премии «Оскар» Дэмьена Шазелла «Первый человек».

Читати далі...
19 вересня 2018,  01:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому драматичному трейлері байопіка Дем'єна Шазелла «Перша людина» замість діалогів звучить знаменита промова президента США Джона Ф. Кеннеді про підкорення космосу і політ на Місяць.

Номінант на премію «Оскар» Раян Ґослінг втілює знаменитого американського астронавта Ніла Армстронга, який відважно готується до здійснення своєї мрії — польоту на Місяць. Йому довелося подолати неймовірні фізичні і моральні випробування, щоб 20 липня 1969 року стати першою людиною, яка ступила на поверхню Місяця.

Дружину Ніла Джанет грає зірка серіалу «Корона» Клер Фой, а в образі астронавта Базза Олдріна на екрані з'явиться зірка «Карткового будинку» Корі Столл.

Дивіться також другий український трейлер «Перша людина». У кіно нова картина від режисера «Одержимості» і «Ла-Ла Ленда» прибуде 22 листопада.

14 вересня 2018,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікуваний байопік Дем'єна Шазелла «Перша людина», в якому Райан Ґослінг відправляється на Місяць, отримав свій другий український трейлер.

Фільм Шазелла покаже життя легендарного астронавта Ніла Армстронга (Ґослінг) і його підготовку до космічної місії, в рамках якої 20 липня 1969 року він став першою людиною, яка ступила на поверхню Місяця. І щоб здійснити свою мрію, Нілу довелося подолати неймовірні фізичні і моральні випробування.

На даний момент у драми «Перша людина» є 90% позитивних рецензій критиків на сайті Rotten Tomatoes, і вона є одним з головних претендентів на майбутній «Оскар».

В український прокат «Перша людина», де також знялися Клер Фой, Пабло Шрайбер, Джейсон Кларк, Корі Столл, Кіран Хайндс і Кайл Чандлер, прибуде 22 листопада.

29 серпня 2018,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раян Ґослінг мріє про Місяць у другому трейлері біографічної драми «Перша людина», де він втілює легендарного астронавта Ніла Армстронга.

Новий фільм від творця оскароносних фільмів «Одержимість» і «Ла-Ла Ленд» Дем'єна Шазелла покаже особистий портрет Ніла Армстронга, його нестримне прагнення стати першою людиною, яка пройшлася поверхнею Місяця, та неймовірні фізичні і моральні випробування, які астронавт мав подолати на шляху до здійснення своєї великої мрії.

Дружину Ніла Джанет втілює зірка «Корони» Клер Фой, а його колегу по легендарній місії Базза Олдріна Корі Столл.

Дивіться також український трейлер «Перша людина». У кіно з 22 листопада.

12 червня 2018,  11:40 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер біографічної драми «Перша людина» з Райаном Ґослінгом у головній ролі.

Захоплююча історія про найнебезпечнішу місію в історії людства. Легендарний Ніл Армстронг першим ступив на поверхню Місяця, та мало хто знає, яку ціну йому довелось за це заплатити. Фільм охопить події 1961-1969 років, включаючи особисте життя астронавта і процес підготовки та виконання історичної місії NASA.

Астронавта Ніла Армстронга, який першим ступив на Місяць, зіграв Райан Ґослінг. Роль дружини Армстронга Дженет Шерон виконала актриса Клер Фой, а Базза Олдрина, другої людини на Місяці, – Корі Столл. Режисером картини виступив Дем'єн Шазелл, який отримав Оскара за кращу режисуру картини «Ла-Ла Ленд», ставши наймолодшим в історії лауреатом даної номінації.

Українська прем'єра фільму «Перша людина» відбудеться 22 листопада.

17 квітня 2018,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер драматичної картини «Чайка», головну роль в якій виконує 3-разова номінантка на премію «Оскар» і зірка фільму «Леді Бьорд» Сірша Ронан.

«Чайка» є екранізацією п'єси Антона Чехова і розповідає розбиваючу серце й одночасно кумедну історію про друзів і коханців, всі з яких закохані не в ту людину. Старіюча актриса Ірина Аркадіна (Аннетт Бенінг) відправляється влітку в гості до свого брата Петра Миколайовича Соріна (Брайан Деннехі) і його сина Костянтина (Біллі Хоул). Разом з нею приїжджає успішний письменник Борис Трігорін (Корі Столл), в якого закохується незалежна й невинна дівчина Ніна (Ронан) з сусіднього маєтку, яку в свою чергу пристрасно кохає Костянтин.

Світова прем'єра фільму Майкла Майера пройде на цьому тижні, 21 квітня, в рамках кінофестивалю Трайбека. В американський прокат він вийде у травні.

12 травня 2016,  17:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера на юге Франции состоялось открытие 69-го Каннского кинофестиваля, и первым фильмом, который там показали, стала «Светская жизнь» Вуди Аллена. Без скандала не обошлось.

Читати далі...