Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Наталія Ворожбит

Наталія Ворожбит
Народилася Київ, СРСР (Україна)
100%
1
0%
0

Фільмографія Наталії Ворожбит

Погані дороги (2020) ... режисер, сценарист (и пьеса)
Спіймати Кайдаша (2020) ... актриса, продюсер (креативный продюсер), сценарист
Дике поле (2018) ... сценарист
Кіборги (2017) ... сценарист
Парфюмерша (2013) ... сценарист (сюжет)
Україно, гудбай (2012) ... сценарист
Скліфосовський (2012) ... сценарист (участие)
Відео з участю Наталії Ворожбит
Зображення Наталії Ворожбит

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Наталії Ворожбит. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Наталії Ворожбит

Написати коментар...
Написати коментар...