Новини серіалів, в яких згадується Кортні Форд

5 червня 2020,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 6 сезоні серіалу «Легенди завтрашнього дня» буде ще на одного члена команди менше актриса Мейсі Річардсон-Селлерс, яка грала ролі Амайї та Чарлі, прийняла рішення залишити світ супергероїв позаду.

Читати далі...
3 червня 2020,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Для епічного фіналу 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» повернувся один яскравий персонаж з минулого у втіленні актриси, яка зовсім недавно покинула «Хвилеліт». Обережно, СПОЙЛЕРИ.

Читати далі...
11 березня 2020,  17:29 | Новини серіалів

У 8 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» божевільний дівич-вечір Нори перериває історія вічного кохання Ромео і Джульєтти.

Легенди продовжують своє полювання на частини Верстату долі і потрапляють у часи легендарного поета Вільяма Шекспіра, де їм доведеться приміряти одяг 16 століття і вийти на сцену театру. Тим часом Рей (Брендон Рут) і Нора (Кортні Форд) приймають ще одне важливе рішення, яке дивує команду. Вони збираються попрощатися з Легендами і відправитися в свою сольну пригоду по життю, так що готуйте носові хусточки. Оскільки прощання обіцяє бути слізним.

Серія під назвою «Romeo V. Juliet: Dawn of Justness» («Ромео проти Джульєтти: На зорі справедливості»), яка є пародією на назву блокбастера «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», вийде 18 березня за українським часом.

27 лютого 2020,  15:47 | Новини серіалів

У 7 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» на нас чекають пародія на фільм «Чудовий день у нашому районі», мечі, ляльки-маріонетки, непритомність і повернення татка (Ніл МакДонаф).

Рей (Брендон Рут) планує романтичний вечір для себе і Нори (Кортні Форд), але все йде шкереберть, коли з'являється історичний лиходій і змушує команду швидко придумувати брехню, щоб він не втік. Поки вони намагаються обдурити лиходія, Ава (Джесс Макаллан) дізнається, що робила Сара (Кейті Лотц) в своїй місії, і вирішує поговорити начистоту. Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) і Костянтин (Метт Раян) укладають угоду, щоб працювати разом. Тим часом Рорі (Домінік Перселл) засмучують негативні відгуки про його книгу, тому Зарі (Тала Еш) допомагає йому вистежити критика, і Рорі отримує більше, ніж те, на що він підписався.

Прем'єра серії «Mr. Parker's Cul-De-Sac» («Тупик містера Паркера»), яку зняв режисер Бен Ернандес Брей, відбудеться вже наступного тижня, 4 березня за українським часом.

19 лютого 2020,  17:21 | Новини серіалів

Після зустрічі з шаленою Марією-Антуанеттою на нашу команду чекає битва з Чингісханом в 6 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня», яку зняла виконавиця головної ролі Кейті Лотц.

Поки Сара (Кейті Лотц) все ще не повернулася на борт «Хвилельота», Легенди знаходять нового історичного лиходія за допомогою нового винаходу Ави (Джесс Макаллан), який називається провісник, і повинні перемогти Чингісхана в Гонконзі 90-х років. Життя Костянтина (Метт Раян) висить на волосині, Рей (Брендон Рут), Нора (Кортні Форд) і Гері (Адам Чекман) спробують йому допомогти, але замість цього Костянтин вирішує укласти угоду з Астрою (Олівія Свонн). Тим часом Берада (Шаян Собхіан) бентежить поведінка Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс), і Легенди дізнаються, чому Чарлі намагається втекти від свого минулого.

Серія отримала бойову назву «Mortal Khanbat» («Мортал Ханбат») і вийде на екрани 26 лютого за українським часом.

12 лютого 2020,  20:49 | Новини серіалів

В 5 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» наші герої подорожують назад у часі до Франції часів правління знаменитої Марії-Антуанетти, у якої дуже знайоме обличчя...

Коли Сару (Кейті Лотц) викликають у справах, вона залишає Аву (Джесс Макаллан) за головну. Ава намагається вразити команду, коли вони відправляються на полювання за своїм наступним історичним лиходієм Марією-Антуанеттою (Кортні Форд). Оскільки Зарі (Тала Еш) все ще на кораблі, Берад (Шаян Собхіан) вмовляє команду взяти її з собою, і всі сподіваються, що це не стане їхньою страшною помилкою. Тим часом Костянтин (Метт Раян) нарешті протистоїть комусь зі свого минулого, в чому йому допомагає Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс).

Прем'єра серії з іронічною назвою «A Head of Her Time» («На голову вища свого часу»), що натякає на обезголовлення Марії-Антуанетти, відбудеться 19 лютого за українським часом. Її режисером є Еві Йобіан.

6 лютого 2020,  17:33 | Новини серіалів

В 4 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня» нашу команду мандрівників у часі очікує серійний вбивця і... випускний вечір. І ще невідомо, що принесе їм більше стресу.

Коли Легенди знаходять нового історичного лиходія, Сара (Кейті Лотц), Ава (Джесс Макаллан) і Рорі (Домінік Перселл) опиняються на шкільному вечорі, щоб зупинитися серійного вбивцю від завершення незавершеної справи. Легенди вирішують відправити Нейта (Нік Зано), Рея (Брендон Рут), Нору (Кортні Форд), Берада (Шаян Собхіан) та їхню заручницю Зарі (Тала Еш) назад у часі, щоб втрутитися в цю історію і врятувати усіх, включаючи їх самих. Тим часом Костянтина (Метт Раян) дратує, що Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) влаштувалася в його старому домі, але це може виявитися прихованим благословенням, якого вони не шукали.

Серія зі зловісною назвою «Slay Anything» («Убий все»), яку зняла режисерка Александра Ла Рош, вийде на екрани 12 лютого за українським часом.

14 травня 2019,  15:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Зробимо землю знову пеклом». Команда вирушає в парк розваг, де живуть магічні істоти, щоб врятувати світ, у 16 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня»

Відправившись на пошуки Рея (Брендон Рут), Костянтин (Метт Раян) і Нора (Кортні Форд) дізнаються злий план Нерона. Нейт (Нік Зано) переконує Легенд мислити нестандартно і пропонує небезпечний план з об'єднання чарівних істот і людей заради спасіння світу.

Саме в цій серії Сара (Кейті Лотц), Нейт та Гері (Адам Чекман) перевдягнуться в костюми супергероїв Супергьорл, Зеленої стріли та Флеша.

Завершальна серія сезону «Hey, World!» («Привіт, світ!») вийде на екрани 21 травня за українським часом.

23 квітня 2019,  16:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Рея вселяється злий дух і змушує його нападати на друзів у промо-ролику 13 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу з елементами фентезі «Легенди завтрашнього дня».

Поки Рей (Брендон Рут) переживає за Нору (Кортні Форд), у нього раптово з'являються власні проблеми, які штовхають його на неймовірні вчинки. Відносини Нейта (Нік Зано) та Зарі (Тала Еш) перебувають в незручному лімбо, тому Сара (Кейті Лотц) вирішує відправити їх разом в нескладну місію. Тим часом Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) і Рорі (Домінік Перселл) роблять прибуткову пропозицію, яка може перевернути їхні життя.

Прем'єра серії «Egg MacGuffin» («Яєчний МакГаффін»), яку зняв Крістофер Таммаро, відбудеться 30 квітня за українським часом.

23 квітня 2019,  02:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли Сара і Ава опиняються у лімбо, Костянтин пропонує влаштувати одному демону справжнє пекло в новому фрагменті 12 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

В серії «The Eggplant, The Witch & The Wardrobe» («Баклажан, чаклунка і платтяна шафа») злий демон відправляє душу Ави (Джесс Макаллан) у лімбо, і Сара (Кейті Лотц) відправляється за нею, щоб її врятувати. Коли Гері (Адам Чекман) дізнається про це, то пакує валізи і прибуває до них, щоб допомогти морально. Тим часом Костянтин (Метт Раян) та Нора (Кортні Форд) вирушають на пошуки демона, щоб надерти йому дупу.

Прем'єра серії відбудеться 23 квітня за українським часом. Дивіться її промо.

16 квітня 2019,  16:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара відправляється в пекло Ави, яке виглядає як гігантський космічний торговий центр, в промо-ролику 12 серії 4 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Темрява піднялася в 2019 році, і команда розуміє, що поки вони розбиралися з історією, в теперішньому часі з'явилися нові проблеми. Сара (Кейті Лотц) намагається врятувати Аву (Джесс Макаллан) від долі, гіршої за смерть, і в той же час веде бій з власними демонами. Нора (Кортні Форд) і Костянтин (Метт Раян) працюють разом, щоб зупинити могутнього демона. Тим часом Зарі (Тала Еш) отримує непрохані поради від Мони (Рамона Янг), Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) і навіть Рорі (Домінік Перселл).

Серія «The Eggplant, The Witch & The Wardrobe» («Баклажан, чаклунка і платтяна шафа»), яку зняла Майрзі Алмас, вийде на телеекрани 23 квітня за українським часом.

2 квітня 2019,  23:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 10 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня» всі герої говорять правду, що призводить до незручних ситуацій і конфлікту з правоохоронними органами.

Коли Генк (Томас Ф. Вілсон) відправляє «Хвилеліт» у 1973 рік, Легенди змушені тікати в трейлері, після того як вони викрадають президента, який говорить одну лише правду. За допомогою Костянтина (Метт Райан) вони дізнаються причину, по якій ніхто з них не може збрехати, що перетворює втечу на незручну сімейну поїздку. Тим часом Нейт (Нік Зано) та Зарі (Тала Еш) разом з Норою (Кортні Форд) та Гері (Адам Чекман) намагаються з'ясувати, над чим насправді працює Генк.

Серія «The Getaway» («Втеча»), яку зняв режисер В'єт Нгуйен, вийде на екрани 9 квітня за українським часом.

20 жовтня 2018,  00:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер 4 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» йде 2 хвилини і показує шокуючу зустріч команди зі справжнім єдинорогом.

У прем'єрній серії сезону, яка називається «The Virgin Gary» («Незайманий Гері»), Легенди відвідують легендарний фестиваль Вудсток. І поки вони намагаються зійти за місцевих хіпі, Рорі (Домінік Перселл) знаходить посеред фестивалю персонажа з казок єдинорога, навколо якого літають метелики і присутній райдужний ореол... Але тут єдиноріг раптово вбиває жінку, так що людям зі слабкими нервами дивитися не рекомендується. Далі трейлер стає ще похмурішим, коли Костянтин (Метт Райан) приходить до Сари (Кейті Лотц), щоб попередити її і команду про нову страшну загрозу магічного походження.

4 сезон серіалу «Легенди завтрашнього дня», в якому також повертаються Брендон Рут, Тала Еші, Мейсі Річардсон-Селлерс, Нік Зано, Джесс Макаллан, Кортні Форд, Адам Чекман та Емі Пембертон, стартує 22 жовтня.

25 липня 2018,  02:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з новими трейлерами до серіалів Arrowverse, чиї події відбуваються в нашому часі, канал The CW показав на Comic-Con трейлер до 4 сезону свого подорожуючого в часі серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Трейлер традиційно згадує події попереднього сезону і робить акцент на тому, що Джон Костянтин (Метт Райан) тепер буде постійним членом команди. А в майбутніх серіях Легенди примірять костюми хіпі і потраплять на легендарний фестиваль Вудсток, нам покажуть розвиток відносин Сари (Кейті Лотц) і Ави (Джесс Макаллан), ми побачимо більше Нори (Кортні Форд) у її сольній подорожі й на екрани повернеться улюбленець публіки Бібо.

Прем'єра 4 сезону «Легенд завтрашнього дня» відбудеться 22 жовтня.

21 березня 2018,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зло розмножується в промо-ролику 16 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Сара (Кейті Лотц) і Рей (Брендон Рут) відправляються на пошуки Ави (Джесс Макаллан), коли вона зникає, а агент Бюро Часу Гері (Адам Чекман) розкриває тривожну правду про неї, показуючи світ, де існує безліч її клонів. Також в промо свої сили демонструють Амая (Мейсі Річардсон-Селлерс) й Мік (Домінік Перселл), а Деміен (Ніл МакДонаф) та Нора (Кортні Форд) борються за Тотем.

Серія «I, Ava» («Я, Ава») вийде на екрани 27 березня за українським часом.