Новини фільмів, в яких згадується Софія Карсон

4 січня 2021,  18:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з післясвятковим локдауном українські прем'єри очікуваних трилерів «Пташка у клітці» та «Дрібниці» були перенесені на тиждень вперед з 28 січня на 4 лютого. А поки милуємося їхніми новими локалізованими постерами.

Читати далі...
11 грудня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кей Джей Апа і Софія Карсон грають закоханих під час страшної пандемії мутованого коронавірусу в науково-фантастичному трилері «Пташка у клітці», продюсером якого виступає творець франшизи «Трансформери» та фільму-катастрофи «Армагеддон» Майкл Бей.

Читати далі...
31 жовтня 2020,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ намагається не зійти з розуму і зберігати спокій перед лицем пандемії коронавірусу, легендарний Майкл Бей, творець франшизи «Трансформери», вирішив перетворити пандемію на страхітливий апокаліпсис з (концентраційними) таборами для хворих в своєму новому трилері «Songbird».

Читати далі...
12 червня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка діснеївської трилогії «Спадкоємці» Софія Карсон грає талановиту танцівницю в трейлері драматичної комедії «Відчуй ритм» від Netflix.

Читати далі...
26 липня 2019,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона — королева, і її правління буде вічним... За тиждень до прем'єри канал Disney вирішив заінтригувати нас новим промо-роликом музичного фентезі «Спадкоємці 3», в якому з'являється ще одна лиходійка.

У своєму третьому фільмі Мел (Дав Камерон), Іві (Софія Карсон), Карлосу (Кемерон Бойс) і Джею (Бу Бу Стюарт) доведеться побоюватися не тільки підступів Уми (Чайна Енн МакКлейн) і Аїда (Шайєн Джексон), які палають ненавистю до королівства Аурадон і його жителів. Відео спритно приховує обличчя нової лиходійки, але її видає яскраво рожеве волосся немає сумнівів, це буде Одрі (Сара Джеффері). І в своєму репі вона розповідає про те, як її вабить темна сторона, і про те, що вона готова заплатити за помсту найвищу ціну, оскільки їй більше нічого втрачати.

Дивіться також новий промо-ролик фентезі «Спадкоємці 3» за участю Уми. Прем'єра нового фільму Кенні Ортеги відбудеться 2 серпня.

18 червня 2019,  16:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері фентезійного мюзиклу Кенні Ортеги «Спадкоємці 3» казка Мел поступово перетворюється на кошмар, коли на Аурадон нападають лиходії, і вона починає втрачати свої сили.

У своєму третьому фільмі Мел (Дав Камерон), Іві (Софія Карсон), Карлос (Кемерон Бойс) та Джей (Бу Бу Стюарт) повертаються на Острів Втрачених, щоб розшукати нових дітей відомих лиходіїв і взяти їх з собою на навчання до школи Аурадона. Поки вони знаходяться на Острові, відбувається прорив бар'єру, і Мел вирішує закрити його назавжди, побоюючись, що їхні вороги Ума (Чайна Енн МакКлейн) та Аїд (Шайен Джексон) будуть мстити королівству. Незважаючи на її рішення, Аурадону все одно загрожують темні сили, і тільки Мел та її друзі можуть врятувати королівство, але для цього вони мають виграти в найбільш епічній битві, в якій вони коли-небудь билися.

Га телеканалі Disney прем'єра фентезі «Спадкоємці 3» відбудеться 2 серпня.

5 червня 2019,  02:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Аїд записав гнівну промову для жителів королівства Аурадон, яку ви можете почути в новому трейлері музичного фентезі від Disney «Спадкоємці 3».

Колись давно Красуня (Кіган Коннор Трейсі) і Чудовисько (Ден Пейн), батьки короля Бена (Мітчелл Гоуп), вигнали повелителя підземного світу Аїда (Шайєн Джексон) з Аурадона на Острів Втрачених. Всі ці роки у вигнанні Аїд спостерігав за королівством і думав, як помститися своїм кривдникам. Нарешті він проривається крізь бар'єр і вирішує влаштувати в Аурадоні справжній рок-н-рол.

Прем'єра фентезійного фільму «Спадкоємці 3», де в головних ролях повернуться Мел (Дав Камерон), Іві (Софія Карсон), Карлос (Кемерон Бойс) та Джей (Бу Бу Стюарт), відбудеться у серпні.

7 квітня 2019,  15:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лиходій Аїд наслав на Аурадон сонне закляття у повноцінному трейлері музичного фентезі «Спадкоємці 3».

Мел (Дав Камерон), Іві (Софія Карсон), Карлос (Кемерон Бойс) та Джей (Бу Бу Стюарт) повертаються на Острів Втрачених, щоб знайти нових дітей відомих лиходіїв і взяти їх з собою на навчання в школу Аурадона. Поки вони знаходяться на Острові, відбувається прорив бар'єру, і Мел вирішує закрити його назавжди, побоюючись, що їхні вороги Ума (Чайна Енн МакКлейн) та Аїд (Шайен Джексон) будуть мстити королівству. Незважаючи на її рішення, Аурадону все одно загрожують темні сили, і тільки Мел та її друзі можуть врятувати королівство, прийнявши участь у своїй найбільш епічній битві.

Точна дата прем'єри фільму «Спадкоємці 3» поки не розголошується, але вона має відбутися влітку.

18 лютого 2019,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мел та її друзі б'ються з новою загрозою для Аурадона в першому тизер-трейлері фентезійного мюзиклу «Спадкоємці 3», який вийде на екрани влітку.

Мел (Дав Камерон), Іві (Софія Карсон), Карлос (Кемерон Бойс) та Джей (Бу Бу Стюарт) повертаються на Острів Втрачених, щоб знайти нових дітей відомих лиходіїв та взяти їх з собою на навчання до школи Аурадона. Поки вони знаходяться на Острові, відбувається прорив бар'єру, і Мел вирішує закрити його назавжди, побоюючись, що їхні вороги Ума (Чайна Енн МакКлейн) і Аїд (Шайєн Джексон) будуть мстити королівству. Незважаючи на її рішення, Аурадону все одно загрожують темні сили, і тільки головна героїня та її друзі можуть врятувати королівство, але для цього вони мають виграти в найбільш епічній битві, в якій вони коли-небудь билися.

Також в третьому фільмі повернеться зірка серіалу «Зачаровані» Сара Джеффері.

4 червня 2018,  14:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дав Камерон, Софія Карсон, Кемерон Бойс і Бу Бу Стюарт позують в своїх нових костюмах на закулісній фотографії зі знімального майданчика діснеївського фентезі «Спадкоємці 3».

Читати далі...