Новини, в яких згадується Пейтон Ліст

1 березня 2019,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Отруйний плющ повертається до Ґотему, щоб влаштувати хаос і посварити друзів, в промо-ролику 9 серії 5 сезону серіалу «Ґотем».

Після того як в Гордона (Бен МакКензі) стріляють, коли він намагався домогтися припинення вогню, він уявляє, що знаходиться в суді, де його судять за всі його минулі помилки. Тим часом Айві (Пейтон Ліст) повертається і накладає свої чари на Брюса (Давид Мазуз), і в результаті він нападає на Селіну (Камрен Бікондова). Лі (Морена Баккарін) переживає доленосний момент, поки Барбара (Ерін Річардс) та Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) роздумують над своїми наступними кроками.

Прем'єра серії під назвою «The Trial of Jim Gordon» («Суд над Джимом Гордоном») відбудеться за українським часом 8 березня.

22 грудня 2018,  18:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Божевільні правлять бал, а захисники міста готуються до епічної битві в розширеному трейлері 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Ґотем».

Читати далі...
26 січня 2018,  18:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Fox поділився новим промо-роликом 12 серії 4 сезону фантастичного серіалу «Готем», який розкриває дату його повернення.

Джером (Камерон Монахен) влаштовує хаос у в'язниці, коли Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) відмовляється його розсмішити, після чого знаходить в його особі нового союзника. В гості до Брюса (Девід Мазоуз) приходить нова Айві Пеппер (Пейтон Ліст), також відома як Отруйний плющ, яка візьме участь мінімум в 6 наступних серіях. І приходить вона не з порожніми руками, а з поцілунками, що може свідчити про початок вельми небезпечних відносин для Брюса. Також відео розкриває, що в наступній серії з'явиться Ра'с аль Гул (Олександр Сіддіг).

На американські телеекрани «Готем» повертається 1 березня, а значить українці зможуть побачити його нову серію 2 березня.

25 грудня 2017,  13:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений промо-ролик повернення 4 сезону фантастичного серіалу «Готем».

Серія «Pieces of a Broken Mirror» («Шматки розбитого дзеркала») покаже кривавий поєдинок Джерома (Камерон Монахен) з Освальдом (Робін Лорд Тейлор) в тюрмі; як Джеймс (Бен МакКензі) рішуче погрожує Софії (Крістал Рід) і познайомить Брюса (Девід Мазоуз) з новою лиходійкою Отруйний плющ (Пейтон Лист), чий поцілунок відправить свідомість юного Темного лицаря в трансцендентну подорож.

«Готем» повернеться навесні 2018 року.

2 листопада 2017,  01:35 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Тепер суперзлодійку Отруйний плющ у «Готемі» буде грати зірка серіалів «Люди майбутнього» і «Радіохвиля» Пейтон Ліст.

Читати далі...