Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Керстен БлокKirsten Block

Керстен Блок / Kirsten Block
Народилася Карл-Маркс-Штадт (Кемніц), Німеччина
Зріст: 170 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Керстен Блок

Фундація (2021) ... Chamberlain
Німеччина 86 (2018) ... Frau von Kessel
Jenny: Echt gerecht (2018) ... Elisabeth Gradern
Німий (2018) ... German Chancellor
Берлінська резидентура (2016) ... Prison Administrator
Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (2016) ... Judith Lobeck
Stralsund - Der Anschlag (2015) ... Susanne Winkler
Unterm Radar (2015) ... Valerie Palmen
Нянька (2015) ... Direktorin
Neben der Spur (2014) ... актриса
Відео з участю Керстен Блок

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Керстен Блок. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Керстен Блок

Написати коментар...
Написати коментар...