Рецензії, в яких згадується Сальма Гайєк

Рецензія на фільм «Дім Ґуччі»
Леді Гага та скандальне падіння легендарної родини з модного Олімпу
2 грудня 2021,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Про модний дім Gucci чули всі, адже він нарівні з Chanel, Versace та Dolce & Gabbana ще у минулому столітті став синонімом величезної розкоші, грошей та влади. І, як усі історії про великі гроші та владу, історія сім'ї Ґуччі наповнена пристрастю, зрадами та інтригами, які є настільки кінематографічними, що навіть дивно, як про цю легендарну сім'ю досі не було знято масштабної кінострічки. Проте скандальний клан Ґуччі багато років займав розум Рідлі Скотта, який планував зняти свій байопік «Дім Ґуччі» ще у 2006 році, а на головні ролі тоді покликати Анджеліну Джолі та Леонардо ДіКапріо (такі ходять чутки)... Але роки йшли, часи змінювалися, проєкт передавався з рук у руки, поки Скотт не повернувся до своєї давньої ідеї і твердо не взявся за її втілення. Але результат виявився дуже неоднозначним та скандальним. Як і сама родина Ґуччі.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Вічні»
Космічні супергерої Хлої Чжао
9 листопада 2021,  01:22 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Навесні 2021 року режисерка Хлоя Чжао стала другою в історії Американської кіноакадемії жінкою-режисером, яка здобула премію «Оскар». Заповітну статуетку їй принесла філософська драма «Земля кочівників», де головною та єдиною зіркою була незрівняна Френсіс МакДорманд. Передчуваючи майбутній успіх Чжао, за декілька років до цієї історичної перемоги Кевін Файгі та Marvel Studios запросили цю талановиту режисерку з незвичайним баченням очолити новий блокбастер MCU «Вічні» за участю дуже відомого касту, щоб представити світові нову команду космічних супергероїв, які 7 тисяч років ходять по Землі, захищаючи людей від монстрів Девіантів. І так на світ з'явився незвичайний науково-фантастичний шедевр, який кидає виклик канонам MCU, не просто торкається, а занурюється у серйозні теми, перетворюючи стандартну модель кінокоміксу від Marvel на філософську епопею про всесвіт і про те, яке місце посідають у ній люди та супергерої. Ви навряд чи були готові до цього...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Пригоди Піноккіо»
Казкова одіссея Маттео Гарроне
25 червня 2020,  02:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ять років тому знаменитий італійський режисер Маттео Гарроне представив світу свою незвичайну фантасмагорію з Сальмою Гайєк у головній ролі під назвою «Казка казок», але його мрією завжди було зняти історію про дерев'яного хлопчика на ім'я Піноккіо, який втік з дому і відправився в епічну подорож, оскільки режисер зачитувався цією казкою ще з самого дитинства. І так на світ з'явився художній фільм «Пригоди Піноккіо», в якому Гарроне представляє свій неповторний погляд на легендарну казку Карло Коллоді.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Незвідані шляхи»
Три різні життя загубленого письменника
12 травня 2020,  21:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Англійська режисерка і сценаристка Саллі Поттер, яка прославилася на початку 90-х завдяки номінованому на «Оскар» байопіку «Орландо», не з чуток знає про те, що таке деменція, адже ця недуга був у її брата Ніка. Вирішивши використати свій гіркий життєвий досвід в якості натхнення, вона придумує історію про батька, який є хворим на деменцію, та його турботливу дочку, якій цей стан гаряче любимого батька розбиває серце. І називає її «Незвідані шляхи».

Читати далі...