Новини, в яких згадується Білл Лоуренс

15 липня 2020,  15:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка комедій «Ми – Міллери» і «Нестерпні боси» Джейсон Судейкіс стає тренером футбольної команди в першому трейлері комедійного серіалу «Тед Лассо» від стримінгової платформи Apple TV+.

Читати далі...
5 липня 2018,  01:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Ходячих мерців» Лорен Кохен та зірка «Скандалу» Скотт Фоулі відправляються рятувати світ в першому трейлері нового серіалу «Whiskey Cavalier».

Годинна драмеді з елементами екшену буде слідувати за пригодами сильного, але ласкавого суперагента ФБР Вілла Чейза (кодове ім'я «Whiskey Cavalier»). Після емоційного розриву відносин Чейзу приписують в напарники крутого оперативного агента ЦРУ Франческу «Френкі» Тровбрідж (кодове ім'я «Fiery Tribune»). Разом вони очолюють міжнародну команду кумедних та героїчних шпигунів, які періодично рятують світ (і один одного), поки Чейз та Френкі відправляються в подорож скелястими дорогами дружби, романтики та офісної політики.

Дата прем'єри серіалу «Whiskey Cavalier», який продюсують Девід ХемінгсонЯк я зустрів вашу маму», «Кістки») та Білл ЛоуренсКлініка», «Місто хижачок»), поки не повідомляється, але він вийде на екрани восени чи взимку.

27 червня 2017,  16:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не встигли завершитися «Милі ошуканки», як їх зірка Люсі Хейл отримала головну роль в новому серіалі каналу The CW «Довічний вирок» («Life Sentence»).

Хейл втілює дівчину Стеллу Ебботт, яка 8 років чекала, що помре від раку, а потім раптово дізнається, що вилікувалася. Тепер їй потрібно знайти роботу, почати планувати майбутнє і впоратися з правдою, яку на честь її одужання вирішують обрушити на дівчину її рідні.

Прем'єра серіалу від продюсера «Милих ошуканок» Олівера Голдстіка й творця «Клініки» Білла Лоуренса очікується в 2018 році.