Новини фільмів, в яких згадується Джон Кані

20 січня 2023,  02:00 | Новини фільмів

Дженніфер Еністон та Адам Сендлер незабаром возз'єднаються у продовженні хітової детективної комедії «Загадкове вбивство», що вийшла у 2019 році. І у нас вже є перші кадри їхньої наступної пригоди.

Читати далі...
12 липня 2019,  18:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до світової прем'єри свого очікуваного фільму «Король Лев» студія Disney поділилася фрагментом знаменитої сцени представлення Сімби усім звірам савани під легендарну пісню «Circle of Life».

Читати далі...
27 квітня 2019,  01:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки комедії «Дружина напрокат» Дженніфер Еністон і Адам Сендлер відправляються в небезпечну відпустку до Європи в офіційному трейлері комедійного екшена «Загадкове вбивство».

Коли нью-йоркський коп Нік Спітс (Сендлер) нарешті везе свою дружину Одрі (Еністон) в давно обіцяний медовий місяць до Європи, випадкове знайомство в літаку з багатієм Чарльзом (Люк Еванс) обертається для пари запрошенням провести вікенд на його яхті. Коли на яхте відбувається вбивство старого мільярдера Малкольма Квінса (Теренс Стемп), Нік і Одрі опиняються під підозрою, і на них відкривається справжнє полювання з перестрілками і погонями, оскільки вбивця дуже не хоче, щоб вони заговорили.

Подивитися фільм режисера Кайла Ньюачека, де також з'являться Джемма Артертон і Джон Кані, на стримінговому сервісі Netflix буде можливо з 14 червня.

12 квітня 2018,  17:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою нового трейлера компанія Marvel Studios повідомила, що блокбастер «Чорна пантера» прибуде до вас додому в наступному місяці.

«Чорна пантера» розповідає про молодого вакандского короля Т'Чаллу (Чедвік Боузман), який сідає на трон після батька Т'Чаки (Джон Кані) і повинен захищати свою високотехнологічну й приховану від решти світу країну від зовнішніх та внутрішніх ворогів. Допомагати Чорній пантері будуть його геніальна сестра Шурі (Летішіа Райт), голова загону жінок-охоронців Дора Міладже Окойе (Данай Гуріра), войовнича колишня Накія (Лупіта Ніонго) і агент ЦРУ Еверетт Росс (Мартін Фріман).

Читайте нашу рецензію на «Чорну пантеру».

У форматі Digital фільм Райана Куглера вийде 8 травня, а на Blu-ray його можна буде придбати з 15 травня.

4 лютого 2018,  03:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шостий ТБ-ролик супергеройського екшену «Чорна пантера» присвячений теплим відносинам Т'Чалли (Чедвік Боузман) і його молодшої сестри Шурі (Летішіа Райт).

У своєму сольнику Чорна пантера зіткнеться з внутрішніми і зовнішніми загрозами для прихованого від решти світу королівства Ваканда, на чолі якого Т'Чалла стає після смерті батька Т'Чакі (Джон Кані) у фільмі «Перший месник: Протистояння». І допомагати здолати ворогів молодому королю буде його геніальна 16-річна сестра Шурі.

Нещодавно продюсер Нейт Мур розкрив, що Шурі буде розумнішою за Тоні Старка. У кіно «Чорна пантера» увірветься 15 лютого.