Фільмографія Петра Келлинг

Фільмографія: Актриса
Meeresleuchten (2020)
Rena Eden
Die Klempnerin (2019)
Gertrud Thanner
Ausgerechnet Sylt (2018)
Griet Groot
Jenseits des Spiegels (2018)
Edda Dahl
Eltern und andere Wahrheiten (2017)
Irmgard
Praxis mit Meerblick (2017)
Roswitha Wing
Einfach Rosa: Die zweite Chance (2016)
Ruth Winter
Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (2016)
Klara Leistner
Armans Geheimnis (2015)
Rona
Від хлопців і корів (2014)
Von Kerlen und Kühen
Elisabeth
Keine Zeit für Träume (2014)
Hedy
Eine gute Geschichte (2013)
Helga Landowsky
Wie Tag und Nacht (2013)
Elisabeth Maibach
Frühlingsgefühle (2013)
Therese Wagner
Heiter bis tödlich - Hauptstadtrevier (2012)
Vera Jansen
Balthasar Berg - Sylt sehen und sterben (2012)
Hermine Kanefly
Чотири дні в травні (2011)
Köchin Luise
Fischer fischt Frau (2011)
Gesine Schüpp
Домашнє відео (2011)
Homevideo
Gertrud Moormann
Schicksalsjahre (2011)
Anni
Кеті Ффорде – Провісники щастя (2010)
Katie Fforde - Glücksboten
Kitty Anson
Glückliche Fügung (2010)
Traudl, немає в титрах
Katie Fforde (2010)
Kitty Anson
Im Schatten des Pferdemondes (2010)
Claire Hickman
Die Gänsemagd (2009)
Königin Dorothea
Штутгартське вбивство (2009)
SOKO Stuttgart
Isolde Beyer
Die Ex bin ich (2009)
Mutter
Катастрофа над Берлином (2009)
Crashpoint - 90 Minuten bis zum Absturz
Elisabeth Peucker
Mama kommt! (2009)
Hedda
Die Schimmelreiter (2008)
Erna Fuchs
Ein Ferienhaus in Marrakesch (2008)
Edda Basinski
Im Meer der Lügen (2008)
Oma Käthe
Die Weihnachtswette (2007)
Божевільне Різдво (2007)
Meine schöne Bescherung
Inge
Ein verlockendes Angebot (2007)
Silke Werther
Der falsche Tod (2007)
Marianne Berger
Всі пішли (2007)
Alle Alle
Pastor
Комісар Штольберг (2006)
Stolberg
Martha Kleinfeld
Негр, негр, сажотрус (2006)
Neger, Neger, Schornsteinfeger
Elisabeth Möller
Zwei Millionen suchen einen Vater (2006)
Edda Krüger
Zores (2006)
Rebecca Rosen
Die Familienanwältin (2006)
Frau Pfeiffer
Повітряний міст (2005)
Die Luftbrücke - Nur der Himmel war frei
Oberschwester
Der Dicke (2005)
Magda Fiebig
Das Geheimnis des roten Hauses (2005)
Johanna Bode
Останні дні Софії Шолль (2005)
Sophie Scholl - Die letzten Tage
Magdalena Scholl
Sehnsucht nach Liebe (2004)
Frau Kreiling
СОКО Вісмар (2004)
SOKO Wismar
Grete Wittmeier
Сім'я доктора Клайста (2004)
Familie Dr. Kleist
Helga Thaller
Нелегал (2004)
Blindgänger
Köchin
Злочини без терміну давності (2004)
Der Elefant - Mord verjährt nie
Schwester Agathe
СОКО Кельн (2003)
SOKO Köln
Gabriele Nehring
Spurlos - Ein Baby verschwindet (2003)
Marlies Grabow
Ein Schiff wird kommen (2003)
Sophie
Будиночок з собачкою (2002)
Körner und Köter
Mechthild
Frühlingshymne (2002)
Iris Oma / Grandma
Wie buchstabiert man Liebe? (2001)
Augenärztin
Моє життя і я (2001)
Mein Leben & ich
Кримінальний кросворд (2001)
SOKO Leipzig
Barbara Lindner
Wenn man sich traut (2000)
Isabell's Mother
Детективи з табакерки (1999)
Die Pfefferkörner
Schulsekretärin Rosa von Holdenstede
Liebe ist stärker als der Tod (1999)
Dorothea
Всі друзі (1998)
In aller Freundschaft
Anne Koob
Останній свідок (1998)
Der letzte Zeuge
Frau Schubert
Natalie - Die Hölle nach dem Babystrich (1997)
Берегова охорона (1997)
Küstenwache
Gabriele Wiechmann
Für alle Fälle Stefanie (1995)
Hanni Rüsch
Сильна група (1994)
Ein starkes Team
Renate Keller
Рідні історії (1994)
Heimatgeschichten
(2 эпизода, 1995-2011)
Адамськи (1993)
Adamski
Kundin im Nerzmantel
Goldstaub (1993)
Dr. Meuren
Тиха країна (1992)
Stilles Land
Uschi
Карл Травень (1992)
Karl May
Karl May's Mutter
Підозра (1991)
Der Verdacht
Krippenleiterin
Джонні прийде (1988)
Jonny kommt
Johanna
Нас п'ятеро (1988)
Wir sind fünf
Ilona Loebe
Mama mia (1987)
Сільський лікар (1987)
Der Landarzt
Carmen Lutz
Опитування свідків (1987)
Vernehmung der Zeugen
Frau Gebhard
Liebling Kreuzberg (1986)
Біла хмара Каролін (1985)
Weiße Wolke Carolin
Die Eltern
Мій дядько (1984)
Onkel Pelle
Gerda Kuhlmann
Der Mann und sein Name (1983)
Frau Lohmer
Щоденник Ганни Франк (1982)
Das Tagebuch der Anne Frank
Frau von Daan
Ein Mann und seine Frau (1979)
Jutta
Філіп – малюк (1978)
Philipp, der Kleine
Verkehrspolizistin
Якщо ти обіцяв... (1976)
Wenn einer was versprochen hat
Kindergärtnerin
Кілька днів без війни (1975)
Einige Tage ohne Krieg
Nika
Алло, таксі (1974)
Hallo Taxi
Gaby Schneller
Телефон поліції – 110 (1971)
Polizeiruf 110
Christiane Werner
Ми купуємо пожежну машину (1970)
Wir kaufen eine Feuerwehr
Mattis Mutter
Місце злочину (1970)
Tatort
Berta Mommsen
Гра ворога (1969)
Spiel vor dem Feind
Таємний загін: Чупага (1968)
Geheimkommando Ciupaga
Hanka
Замерзлі блискавки (1967)
Die gefrorenen Blitze
Blonde Girl, немає в титрах
Hannes Scharf (1967)
Дівчина на трампліні (1966)
Das Mädchen auf dem Brett
Student
Подорож в Зундевит (1966)
Die Reise nach Sundevit
Elisa
Три війни – частина 3: У Берліні (1965)
Drei Kriege - 3. Teil: In Berlin
Розколоте небо (1964)
Der geteilte Himmel
Sigrid
У пошуках дивно красивої птиці (1964)
Die Suche nach dem wunderbunten Vögelchen
Bahnhofsvorsteherin
Ehepause ()
Greta Thielke