Новини фільмів, в яких згадується Йонас Суотамо

25 грудня 2019,  20:24 | Новини фільмів

Рей демонструє свої здібності до гіпнозу в новому ТБ-ролику науково-фантастичного блокбастера «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

ТБ-ролик показує, як Фінн (Джон Бойєга), По (Оскар Айзек) і Рей (Дейзі Рідлі) по черзі кричать імена одне одного і Чубакки (Йонас Суотамо), після чого на екрані з'являється Кайло Рен (Адам Драйвер) зі своїм світловим мечем і цілий флот крейсерів. А коли Рей, Фінн та По опиняються на одному з зорельотів Верховного порядку і зустрічають там штурмовиків, Рей навіює їм за допомогою Сили, що вони утрьох можуть там бути і що в цьому «немає нічого такого». Штурмовики погоджуються, і тут По замислюється над тим, чи застосовувала Рей цю здібність до них з Фінном.

Якою вийшла фінальна глава саги Скайвокерів, читайте в нашій рецензії на фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

10 грудня 2019,  14:13 | Новини фільмів

Прем'єра фантастики Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» відбудеться вже наступного тижня, і ми продовжуємо ділитися з вами цікавими ТБ-роликами, які показують нові моменти фільму.

Читати далі...
6 грудня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Офіційний український ТБ-ролик науково-фантастичного бойовика «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» нагадує нам, що «призначення джедая побороти свій страх».

Фільм Джей Джей Абрамса буде дев'ятим і завершальним епізодом легендарної саги Джорджа Лукаса, яка стартувала в 1977 році. У ньому наші герої Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойєга), По (Оскар Айзек), Лея (Керрі Фішер), Чубакка (Йонас Суотамо), C-3PO (Ентоні Деніелс) та інші відважні борці Руху опору зійдуть у фінальній битві з Кайло Реном (Адам Драйвер) та Верховним порядком, а також ми отримаємо відповіді на давно хвилюючі нас питання (дуже на це сподіваємося).

Квитки на фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» ви знайдете в нашій афіші. В широкий український прокат дев'ятий епізод виходить 19 грудня.

4 грудня 2019,  18:38 | Новини фільмів

Герої Руху опору знаходять уламки «Зірки смерті» в новому ТБ-ролику науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Дев'ятий епізод легендарної саги Джорджа Лукаса обіцяє дати відповіді на всі хвилюючі нас питання, але поки його промо-матеріали продовжують створювати ще більше теорій навколо себе. У новому ТБ-ролику Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойега), По Демерон (Оскар Айзек), Чубакка (Йонас Суотамо) і C-3PO (Ентоні Деніелс) намагаються втекти від шутрмовиков і виявляють, що ті тепер літають. Також вони бачать з берега уламки «Зірки смерті», що знаходяться в океані, а Рей показує друзям свій трюк з переконанням противника, дивиться в обличчя своєму страху і б'ється з Кайло Реном (Адам Драйвер).

До прем'єри нового фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса залишилося два тижні вона відбудеться 19 грудня. Так що саме час придбати квитки на сеанси «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» на зручний для вас час.

2 грудня 2019,  20:17 | Новини фільмів

Студія Disney поділилася 12 новими постерами науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», які показують костюми старих і нових персонажів, а також нового дроїда.

Читати далі...
27 листопада 2019,  16:45 | Новини фільмів

Компанія IMAX представила свій постер наукової фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який показує дуель головної героїні і головного лиходія трилогії на тлі... «Зірки смерті».

Читати далі...
25 листопада 2019,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Вони тепер літають?» Представляємо ексклюзивний фрагмент науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який розкриває цікавий апгрейд у штурмовиків.

Читати далі...
20 листопада 2019,  13:36 | Новини фільмів

Рівно за місяць до виходу завершення відомої саги в світовий прокат студія Disney опублікувала перший ТБ-ролик науково-фантастичного бойовика «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який зняв режисер Джей Джей Абрамс.

Дев'ятий епізод легендарної історії Джорджа Лукаса, яка триває вже понад 40 років, завершить сагу сім'ї Скайвокерів. ТБ-ролик показує возз'єднання Рей (Дейзі Рідлі), Фінна (Джон Бойега), По Демерона (Оскар Айзек) та BB-8 з дроїдом C-3PO (Ентоні Деніелс), який «в останній раз дивиться на своїх друзів». Також герої подорожують на іншу планету, де вони разом з Чубаккою (Йонас Суотамо) знову будуть битися за свободу, і на екрані з'являються нові кадри очікуваної битви Рей і Кайло Рена (Адам Драйвер).

Допрем'єрні покази заключної глави саги про далеку-далеку галактику стартують в українських кінотеатрах 18 грудня. Квитки на сеанси «Зоряні війни: Скайуокер. Сходження» ви вже можете придбати на нашому сайті.

22 жовтня 2019,  15:53 | Новини фільмів

Сага завершується, але історія буде жити вічно. Дивимося новий дубльований трейлер науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса, який в українському прокаті був перейменований на «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Читати далі...
21 жовтня 2019,  08:40 | Новини фільмів

Команда збирається на борту «Тисячолітнього сокола» в новому тизері фінального трейлера науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Сходження Скайвокера».

Напередодні релізу нового трейлера дев'ятого епізоду, який завершить сагу Люка Скайвокера (Марк Гемілл), в мережі з'явився ще один тизер, який показує, як Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойєга), По Демерон (Оскар Айзек), Чубакка (Йонас Суотамо) і C-3PO (Ентоні Деніелс) збираються в кабіні «Тисячолітнього сокола» і готуються летіти назустріч новій пригоді.

Фінальний трейлер вийде ввечері у понеділок за американським часом, так що у нас його реліз відбудеться вже у вівторок. На великі екрани фільм «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» прибуде 19 грудня.

20 жовтня 2019,  00:42 | Новини фільмів

У мережі з'явився невеликий тизер науково-фантастичного фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», який розкриває, що його новий і фінальний трейлер буде представлений у понеділок.

Тизер заключної глави багаторічної саги про джедая Люка Скайвокера (Марк Гемілл) показує зворушливі обійми Рей (Дейзі Рідлі) та Леї (Керрі Фішер); легендарний зореліт «Тисячолітній сокіл»; і як Рей, Фінн (Джон Бойєга), По Демерон (Оскар Айзек), Чубакка (Йонас Суотамо) та C-3PO (Ентоні Деніелс) прибувають на якусь нову дивовижну планету, де відбувається масштабне святкування.

Нещодавно Рей і Кайло Рен прикрасили обкладинки журналу Empire. В український прокат фінальна глава нової трилогії «Зоряні війни» вийде 19 грудня.

27 вересня 2019,  20:48 | Новини фільмів

Головна героїня фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» Рей схрещує свій світловий меч з його головним лиходієм Кайло Реном на нових обкладинках листопадового випуску британського журналу про кіно Empire.

Читати далі...
26 серпня 2019,  16:20 | Новини фільмів

Ви пам'ятаєте, з чого починалася легендарна сага Джорджа Лукаса? На діснеївській конвенції D23 був показаний зворушливий ретроспективний трейлер фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», який нагадає вам про довгу подорож його героїв.

Перша хвилина трейлера присвячена минулим епізодами культової науково-фантастичної саги, яка стартувала у 1977 році, після чого нам показують нові матеріали з прийдешнього дев'ятого епізоду за участю Рей (Дейзі Рідлі), Фінна (Джон Боєга), По (Оскар Айзек), Чубакки (Йонас Суотамо), C-3PO (Ентоні Деніелс), Кайло Рена (Адам Драйвер) та Леї (Керрі Фішер). Тут нас дражнять епічним завершенням історії Люка Скайвокера (Марк Гемілл), а під кінець трейлера на вас чекає крутий сюрприз.

Дивіться також український тизер-трейлер фантастики «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», яка вийде на великі екрани наприкінці року, 19 грудня.

22 квітня 2019,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті прибув офіційний український тизер-трейлер науково-фантастичного фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», який завершить трилогію.

Дев'ятий епізод епічної саги «Зоряні війни» підведе до фіналу історію Скайвокерів, що триває вже понад 40 років, і дасть відповіді на всі загадки. У трейлері за кадром чути голос Люка (Марк Гемілл), з'являється генерал Лея (Керрі Фішер), повертаються Лендо (Біллі Ді Вільямс) й Чубакка (Йонас Суотамо) та, звичайно, головне тріо нинішньої трилогії Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойега) і По (Оскар Айзек), а також лиходій Кайло Рен (Адам Драйвер), який готується до реваншу.

Українська прем'єра фільму Джей Джей Абрамса, який також зняв сьомий епізод «Зоряні війни: Пробудження сили», відбудеться 19 грудня.

13 квітня 2019,  01:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кожного покоління є своя легенда, і ця добігає кінця. Дивимося перший тизер-трейлер науково-фантастичного бойовика «Зоряні війни: Епізод 9», який отримав назву «Зоряні війни: Сходження Скайвокера».

Читати далі...