Новини, в яких згадується Евер Андерсон

8 квітня 2023,  09:00 | Новини фільмів

Новий кадр сімейного фентезі «Пітер Пен і Венді», що вийде на платформі Disney Plus, представляє його головну героїню Венді, роль якої виконає зірка супергеройського екшену «Чорна вдова» Евер Андерсон, дочка відомої голлівудської акторки Мілли Йовович, яка народилася в Києві.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Чорна вдова»
Лебедина пісня головної супершпигунки Marvel
8 липня 2021,  18:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Зі своєї першої появи на великому екрані, яка відбулася в 2010 році в екшені «Залізна людина 2», подвійна агентка/супершпигунка/супергероїня Наташа Романова швидко стала головною героїнею кіновсесвіту Marvel, незважаючи на те, що у неї не було ніяких суперздібностей. Але це не заважало їй боротися з іншопланетними арміями та іншими суперлиходіями на рівних з богом, суперсолдатом, геномодифікованим вченим та «генієм, плейбоєм, мільярдером, філантропом» в залізному костюмі. Тільки Наташа не завжди була Месницею, її з дитинства тренували бути «всього лише вбивцею з КДБ», так що її перший і, на жаль, єдиний сольний фільм відправляє нашу героїню по слідах її темного минулого, в якому залишилися незакінчені справи...

Читати далі...
16 грудня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney поділилася дебютним тизером свого фентезійного фільму «Пітер Пен і Венді» («Peter Pan & Wendy»), який буде ґрунтуватися на знаменитому мультфільмі «Пітер Пен» 1953 року.

Читати далі...