Новини фільмів, в яких згадується Флоренс П'ю

28 березня 2024,  16:51 | Новини фільмів

Єлена Бєлова повертається! Зірка фільму «Чорна вдова» Флоренс П'ю підірвала соцмережі відео зі знімального майданчика супергеройського екшену «Громовержці».

Читати далі...
13 грудня 2023,  22:13 | Новини фільмів

Третій офіційний трейлер науково-фантастичного епіка режисера Дені Вільньова «Дюна: Частина друга», що буде продовженням «Дюни» 2021 року, підтверджує, що він вийде у прокат наприкінці цієї зими.

Читати далі...
25 серпня 2023,  22:10 | Новини фільмів

Зважаючи на те, що сценаристи й актори продовжують страйкувати, а студії відмовляються платити їм справедливу зарплату і покращувати умови праці, прем'єра фантастичного епіка Дені Вільньова «Дюна: Частина друга» не відбудеться у листопаді. Тепер вона очікується 14 березня 2024 року.

Читати далі...
26 липня 2023,  17:26 | Новини фільмів

На честь прем'єри очікуваного фільму «Оппенгеймер». який зняв культовий режисер Крістофер Нолан, представляємо ексклюзивні 5 хвилин цього біографічного епіка за участю Кілліана Мерфі, Емілі Блант, Метта Деймона, Роберта Дауні мол. та інших відомих акторів Голлівуду та Великої Британії.

Читати далі...
30 червня 2023,  20:15 | Новини фільмів

А ви вірите у пророцтва? Кіностудія Warner Bros. порадувала нас новим трейлером очікуваного науково-фантастичного епіка «Дюна: Частина друга» від режисера Дені Вільньова, головні ролі в якому виконують Тімоті Шаламе та Зендея.

Читати далі...
26 травня 2023,  20:14 | Новини фільмів

Не встиг розпочатися знімальний процес нового супергеройського фільму «Громовержці» від Marvel Studios, як він одразу був перенесений на червень через те, що в Голлівуді продовжують страйкувати сценаристи, вимагаючи від кіностудій кращих умов праці та конкурентної заробітної плати.

Читати далі...
10 травня 2023,  18:54 | Новини фільмів

Кілліан Мерфі та Метт Деймон працюють над створенням атомної бомби у новому трейлері біографічного фільму «Оппенгеймер», який зняв творець культових стрічок «Початок» та «Інтерстеллар» Крістофер Нолан.

Читати далі...
3 травня 2023,  21:20 | Новини фільмів

Вийшов офіційний український трейлер фантастичного пригодницького екшну «Дюна: Частина друга» Дені Вільньова з Тімоті Шаламе і Зендеєю в головних ролях. В кінотеатрах України фільм стартує з 2 листопада.

Читати далі...
4 січня 2023,  20:11 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер очікуваної біографічної стрічки «Оппенгеймер», яку зняв режисер хітових блокбастерів «Інтерстеллар», «Початок», «Дюнкерк» і трилогії «Темний лицар» Крістофер Нолан.

Читати далі...
24 грудня 2022,  21:25 | Новини фільмів

Минулого року Флоренс П'ю рятувала світ разом зі своєю екранною сестрою Скарлетт Йоханссон у супергеройському екшені «Чорна вдова», а наприкінці цього року виконала роль головної лиходійки в анімаційній стрічці «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Читати далі...
21 грудня 2022,  19:50 | Новини фільмів

Зірка хітового серіалу «Гострі картузи» Кілліан Мерфі перевтілюється у творця атомної бомби у першому офіційному трейлері біографічної стрічки «Оппенгеймер», яка входить до різних списків найочікуваніших фільмів 2023 року.

Читати далі...
16 жовтня 2022,  15:52 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix опубліковала трейлер стрічки «Диво» від режисера Себастьяна Леліо, головну роль в якій виконає зірка минулорічного супергеройського екшену «Чорна вдова» Флоренс П'ю, яка в майбутньому зіграє у сиквелі «Дюни».

Читати далі...
22 серпня 2022,  19:33 | Новини фільмів

Офіційний український постер біографічної стрічки «Оппенгеймер», яку зняв відомий голлівудський режисер Крістофер Нолан, розкриває, що вона вийде в український прокат 20 липня 2023 року, на день раніше її американської прем'єри.

Читати далі...
19 серпня 2022,  21:25 | Новини фільмів

Цієї осені на шанувальників зірки фільмів «Маленькі жінки» та «Чорна вдова» Флоренс П'ю чекають одразу дві цікаві прем'єри з нею у головній ролі: фільм Олівії Вайлд «Не хвилюйся, серденько» та загадкова історія Себастьяна Леліо «Диво». І поки перша стрічка вже може похвалитися кількома трейлерами, друга розкрила лише два свої кадри, які представляють героїню П'ю.

Читати далі...
21 липня 2022,  20:30 | Новини фільмів

Зірка культового горору «Сонцестояння» Флоренс П'ю знову опиняється у заручниках у дивного культу у другому трейлері драматичного трилера «Не хвилюйся, серденько», де її чоловіка зіграє відомий співак Гаррі Стайлс.

Читати далі...