Новини фільмів, в яких згадується Джордж Майкл

25 листопада 2019,  02:35 | Новини фільмів

В романтичній комедії «Щасливого Різдва» Емілія Кларк втілює дівчину, яка пережила важку хворобу, але все одно навідріз відмовляється вести здоровий образ, що дуже турбує її екранну маму Емму Томпсон.

Читати далі...
4 листопада 2019,  13:37 | Новини фільмів

Героїня Емілії Кларк ділиться своїми грандіозними мріями, поїдаючи шкідливий бургер, в новому фрагменті романтичної комедії Пола Фіга «Щасливого Різдва».

Читати далі...
22 вересня 2019,  18:50 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий український трейлер нестандартної романтичної комедії «Щасливого Різдва», який повідомляє, що її українська прем'єра переїхала на тиждень вперед і тепер відбудеться 19 грудня.

На початку трейлера з'являються виконавці головних ролей Емілія Кларк та Генрі Голдінг разом з режисером Полом Фігом і сценаристкою й актрисою Еммою Томпсон й обіцяють нам, що «Щасливого Різдва» буде «свіжим і модним варіантом романтичної комедії з мрійливими вулицями Лондона в ролі декорацій і піснями неперевершеного Джорджа Майкла».

В «Щасливого Різдва» Кларк зіграє молоду жінку Кейт, яка працює в цілорічному різдвяному магазині ельфом і нещодавно пережила тяжку хворобу. А Голдінг втілить її нового знайомого, який здається занадто ідеальним, щоб бути правдою.

24 листопада 2017,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Барденські Белли виконали мешап разом з учасниками нинішнього сезону американського талант-шоу «Голос».

Напередодні виходу заключної частини музичної трилогії «Ідеальний голос 3» Анна Кендрік, Бріттані Сноу, Анна Кемп і Хейлі Стайнфелд разом з іншими дівчатами акапельного колективу Барденскіе Белли та учасниками «Голосу» записали кліп, де вони співають мешап, що складається з пісні Джорджа Майкла «Freedom! '90» і композиції «Cups» («When I'm Gone»), яку в 2012 році прославила Кендрік в «Ідеальному голосі».

Дивимося другий трейлер «Ідеальний голос 3», де також будуть співати Ребел Вілсон та Рубі Роуз. У світовий прокат фільм виходить 21 грудня.