Рецензії, в яких згадується Яхья Абдул-Матін II

Рецензія на фільм «Швидка»
Невдале пограбування за Майклом Беєм
19 травня 2022,  23:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирішивши після п'яти фільмів про нескінченну війну автоботів та десептиконів залишити франшизу «Трансформери» у спокої, знаменитий голлівудський режисер aka майстер вибухів Майкл Бей відправився знімати скромніше кіно про злочинців. Спочатку він зібрав команду найманців під проводом Раяна Рейнольдса в екшені «Шестеро поза законом», а через пару років вирішив зняти фільм про пограбування банку «Швидка», який по суті є однією затяжною погонею вулицями Лос-Анджелеса, що триває майже 2 години, у ході якої два брати-злочинці намагаються вирішити свої сімейні проблеми (адже звичайний похід до психолога був би не таким видовищним).

Читати далі...
Рецензія на фільм «Матриця: Воскресіння» («Матриця 4»)
Кіану Рівз та його втеча з комп'ютерної гри
29 грудня 2021,  02:50 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте ту легендарну історію, яка почалася з того, що Лоренс Фішберн запропонував Кіану Рівзу вибрати між синьою та червоною пігулками? А пам'ятаєте, як за цим слідувала трилогія, що змінила світ наукової фантастики та кіно загалом? Понад двадцять років тому сестри Вачовські зняли три фільми, про які тоді говорили всі і всі намагалися розшифрувати той глибокий філософський зміст, який вклали у них творці. Вони відправили нас у світ «Матриці», і мало хто залишився таким самим після подорожі туди разом з Нео та Трініті. Трилогія здавалася завершеним шедевром, як декілька років тому Лана Вачовські, цього разу вже без сестри Ліллі, вирішила зробити свій «стрибок віри» і воскресити улюблену історію на великому екрані, що отримала дуже відповідну назву «Матриця: Воскресіння». Але чи варто в цьому випадку займатися некромантією? Зараз розберемося.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Аквамен»
Супергерой з Атлантиди
12 грудня 2018,  05:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Аквамен довгий час був недооціненими супергероєм з коміксів DC, але все змінилося, коли на його роль в «Лігу справедливості» взяли зірку серіалу «Гра престолів» Джейсона Момоа. Брутальний і харизматичний бородатий гаваєць з великим серцем, шикарною шевелюрою і сталевими біцепсами, покритими татуюваннями, підкорив у «Лізі» в рівній мірі і чоловічу, і жіночу аудиторії, що допомогло йому обігнати більш відомого супергероя Флеша, отримавши сольний фільм раніше за нього. І в своєму особистому супергеройському екшені Артур Каррі відправляється в підводне королівство Атлантида, щоб захистити світ від свого кровожерного зведеного брата, який задумав йти війною на людей.

Читати далі...