Новини фільмів, в яких згадується Хлоя Коулмен

15 жовтня 2023,  04:50 | Новини фільмів

Мері Поппінс та Капітан Америка об'єднаються у новій стрічці «Продавці болю», що є однією з головних кінопрем'єр жовтня від платформи Netflix. Цікаво, що її режисером виступає один з головних творців Поттеріани.

Читати далі...
30 квітня 2022,  11:30 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures поділилася тизером очікуваної екранізації гри «Підземілля драконів», який повідомляє, що вона називатиметься «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» («Підземілля драконів: Честь серед злодіїв»).

Читати далі...
12 лютого 2021,  23:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез показує запальний майстер-клас з танців в дусі «Крок уперед» та відправляється на миле побачення з Овеном Вілсоном на перших офіційних кадрах романтичної комедії «Вийду за тебе».

Читати далі...
9 листопада 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастера «Вартові Галактики» Карен Гіллан поділилася у понеділок першими кадрами свого наступного бойовика «Пороховий молочний коктейль» («Gunpowder Milkshake»), де вона зіграє найману вбивцю.

Читати далі...
12 червня 2020,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому ТБ-ролику комедійного бойовика «Мій шпигун» актора Дейва Батісту, він же Дракс з «Вартових Галактики», шантажує 9-річна дівчинка, яка теж хоче стати крутим суперагентом, як він.

Читати далі...
10 червня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройських фільмів «Вартові Галактики» Дейв Батіста влаштовує вибух і стає нянькою в ТБ-ролику комедійного екшену (чи екшен-комедії) «Мій шпигун», де його напарником буде Хлоя Коулмен.

Читати далі...
5 березня 2020,  22:10 | Новини фільмів

У мережі з'явився ексклюзивний фрагмент екшен-комедії «Мій шпигун», головну роль в якій виконує зірка фільмів «Вартові Галактики» і «Той, хто біжить по лезу 2049» Дейв Батіста. І тут вам знову не захочеться з ним жартувати.

У фільмі Пітера Сігала Батіста втілює брутального і накачаного агента ЦРУ Джей Джея, який повинен довести, що чогось вартий, щоб залишитися на роботі. Його конспірацію розкриває 9-річна Софі (Хлоя Коулмен з серіалу «Велика маленька брехня»), і тепер він повинен навчити її як бути шпигуном, щоб вона зберегла його особистість в таємниці.

В даному фрагменті компанію Батісті складає Крістен Шаал, чия героїня теж дуже хоче, щоб Джей Джей навчив її різним шпигунським штучкам, але він не любить, коли хтось чіпає його ящик з амуніцією та зброєю.

Українська прем'єра екшену «Мій шпигун» переїхала з 12 березня на 2 квітня.

4 квітня 2019,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики» та «Війни нескінченності» Дейв Батіста грає крутого спецагента, який йде з поля бою, не дивлячись на вибух, в офіційному трейлері комедійного бойовика «Мій шпигун».

«Мій шпигун» слідує за агентом ЦРУ ДжейДжеем (Батіста), якого понижують по службі, і одного дня його кар'єра опиняється в руках 9-річної дівчинки Софі (Хлоя Коулмен), коли його відправляють стежити за її сім'єю. Коли Софі знаходить в своїй квартирі приховані камери, вона використовує свою технічну підкованість, щоб вирахувати, звідки ведеться стеження. І тепер в обмін на своє мовчання Софі переконує ДжейДжея навчити її, як бути справжнім шпигуном.

У світовий прокат нова комедія Пітера СігалаНапруж звивини», «Почни спочатку»), де також знявся зірка трилогії «Похмілля у Вегасі» Кен Жонг, вийде у 2019 році.