Новини серіалів, в яких згадується Джон Дж. Грей

7 листопада 2019,  19:32 | Новини серіалів

Нинішній сезон хітової горор-антології «Американська історія жахів» дійсно є найкоротшим в історії серіалу, що підтверджує вихід промо-ролика його заключної серії.

Опис серії каже, що табір «Редвуд» притягує загублену душу в пошуках заспокоєння. Але хто буде цією душею? У промо про те, щоб залишити минуле позаду і рухатися далі, говорить Брук (Емма Робертс), але також тут з'являється новий герой у втіленні Фінна Віттрока, якого шокують своїми дикими проханнями Монтана (Біллі Лурд) й Тревор (Меттью Моррісон). Цікаво, навіщо він завітав у цей проклятий табір?

Фінальна серія отримала назву «Final Girl» («Фінальна дівчина») і прибуде на екрани 14 листопада за українським часом. Її режисером став Джон Дж. Грей.

20 вересня 2019,  22:39 | Новини серіалів

Розширений промо-ролик 9 сезону горор-антології «Американська історія жахів» показує кровожерливого маніяка, жорстокі вбивства, вусатого Метт'ю Моррісона й поцілунки Емми Робертс та Біллі Лурд.

Події нового сезону культового серіалу розвиваються влітку 1984 року в таборі «Редвуд», куди відправляються п'ятеро друзів з Лос-Анджелеса, щоб попрацювати там вожатими. Як раптом з психіатричної лікарні, що знаходиться неподалік, здійснює втечу особливо небезпечний маніяк на прізвисько містер Джинглс, який одержимий директором табору Маргарет Бут (Леслі Ерін Гроссман). Але, як вона заявляє в даному промо-ролику, ніщо (в тому числі й серійні вбивці) не завадить їй відкрити табір вчасно.

Серія «Mr. Jingles» («Містер Джинглс»), яку зняв режисер Джон Дж. Грей, вийде 26 вересня за українським часом.

17 жовтня 2016,  16:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Эван Питерс, наконец-то, дебютировал в 6 сезоне «Американской истории ужасов», в честь чего поделился закулисной фотографией себя в новом образе и напудренном парике.

Читати далі...