Джеремі ДайсонJeremy Dyson

Джеремі Дайсон / Jeremy Dyson
Народився 14 червня 1966; Лідс, Англія
50%
0
50%
0

Фільмографія Джеремі Дайсона

Вбиваючи Єву (2018) ... сценарист
Lost & Found (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Історії примар (2017) ... режисер, сценарист
Tracey Breaks the News (2017) ... сценарист
Креканорі (2013) ... сценарист
Неврівноважені (2013) ... режисер, сценарист
Плейхаус (2012) ... режисер, сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеремі Дайсона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеремі Дайсона

Написати коментар...
Написати коментар...