Новини, в яких згадується Ечо Келлум

22 січня 2019,  23:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував промо-ролик 11 серії 7 сезону серіалу «Стріла», яка стане режисерським дебютом виконавця ролі Діґла Девіда Ремсі.

Минуле повертається, щоб переслідувати Олівера (Стівен Амелл) та Лорел (Кеті Кессіді). Кертіс (Еко Келлум) засмучується, коли дізнається, що Діґл і Лайла (Одрі Марі Андерсон) перезапустили Примарну ініціативу з Діасом (Кірк Асеведо), Чайною Вайт (Келлі Ху), Кейном Вулфманом (Лайам Голл) та Кері Каттер (Емі Гаменік). Тим часом промо робить акцент на напружених відносинах Олівера та його зведеної сестри Еміко Квін (Сі Шімука).

Серія отримала назву «Past Sins» («Гріхи минулого») і прибуде на екрани 29 січня за українським часом.

27 листопада 2018,  21:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівер Квін знову надягає костюм Зеленої Стріли і бере в руки лук зі стрілами в 8 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Поки Олівер (Стівен Амелл) згадує, як бути Зеленою Стрілою, в промо-ролику наступної серії, її офіційний синопсис повідомляє, що Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) наполягає на своїх останніх рішеннях, які вона прийняла щодо своєї родини. Тим часом Діґл (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) продовжують досліджувати картину Данте, яку знайшов Кертіс (Еко Келлум).

Як вам цей промо-ролик? Раді, що Олівер опинився на волі і взявся за старе? Діліться враженнями в коментарях.

Серія отримала назву «Unmasked» («Без маски») і вийде на екрани 4 грудня за українським часом.

6 листопада 2018,  17:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівера намагаються стерти в промо-ролику 5 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», яким поділився канал The CW.

Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) дізнається дещо нове про Олівера (Стівен Амелл), що її шокує. Діггл (Девід Ремсі) знову просить Кертіса (Еко Келлум) попрацювати під прикриттям для ARGUS. Тим часом Діна (Джуліана Гаркві) об'єднується з несподіваним союзником, і промо-ролик розкриває, що це буде Лорел (Кеті Кессіді).

Серія «The Demon» («Демон»), яку зрежисував Марк Бантінг, вийде на екрани 13 листопада за українським часом.

24 жовтня 2018,  19:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився дуже похмурим промо-роликом 3 серії 7 сезону науково-фантастичного серіалу «Стріла», де життя головного героя опиняється у великій небезпеці.

Все ще перебуваючи у в'язниці, Олівер (Стівен Амелл) стикається зі своїм найбільшим випробуванням. Тим часом Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) отримує загадкову пропозицію, а Діггл (Девід Ремсі) звертається до Кертіса (Еко Келлум), щоб він працював на ARGUS під прикриттям.

Серія називається «Crossing Lines» («Перетнути межу»), зняв її Бен Ернандес Брей, а її прем'єра відбудеться за українським часом 30 жовтня.

9 жовтня 2018,  03:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 7 сезоні супергеройського серіалу «Стріла» герої будуть битися з суперлиходійським тріо Мисливці з луками (Longbow Hunters), яке з'являється в новому трейлері.

Тепер всі в Стар-Сіті знають, що Олівер Квін (Стівен Амелл) є Зеленою стрілою. Через це лінчуватель потрапив за ґрати, де він намагається вести спокійне життя, але у в'язниці Олівер зустрічає Цеглу (Вінні Джонс), і той йому пояснює, що тут у нього не вийде жити мирно. Тим часом Діґґл (Девід Ремсі), Рене (Рік Гонсалес), Діна (Джуліана Харкві) й Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) працюють разом з Лорел (Кеті Кессіді), щоб захистити місто, поки Кертіс (Ечо Келлум) заявляє, що він перестав бути лінчувателем в той момент, коли Олівера відправили до в'язниці. Також трейлер розкриває, що Діаз (Кірк Асеведо) пов'язаний з Мисливцями з луками, а в Стар-Сіті з'являється новий лінчуватель в костюмі Зеленої стріли.

Прем'єра 7 сезону «Стріли» відбудеться 16 жовтня за українським часом.

29 серпня 2018,  19:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обережно, підземку перекрито у зв'язку з тренуваннями супергероїв Arrowverse.

Новий промо-ролик майбутніх сезонів науково-фантастичних серіалів «Флеш», «Супергьорл», «Стріла», «Легенди завтрашнього дня» і «Чорна блискавка» показує, як 11 супергероїв Флеш (Грант Гастін), Вайб (Карлос Валдес), Супергьорл (Меліса Бенойст), Зелена стріла (Стівен Амелл), Чорна сирена (Кеті Кессіді), Дикий пес (Рік Гонсалес), Чорна канарка (Джуліана Харкві), Містер Террифік (Ечо Келлум), Атом (Брендон Рут), Біла канарка (Кейті Лотц) і Чорна блискавка (Кресс Вільямс) наполегливо тренуються на перекритій станції метро одного зі своїх вигаданих міст, готуючись до нових серій і нових битв зі злом.

«Флеш» і «Чорна блискавка» повертаються 9 жовтня, «Супергьорл» 14 жовтня, «Стріла» 15 жовтня, а «Легенди завтрашнього дня» 22 жовтня.

30 березня 2018,  16:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 17 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла» обіцяє видовищну бійку двох друзів.

Олівер (Стівен Амелл) і Діґґл (Девід Ремсі) стикаються зі своїм найголовнішим випробуванням, коли їх конфлікт доходить до точки кипіння. Кертіс (Еко Келлум) відчуває розчарування, коли дізнається, що його новий хлопець категорично проти лінчувальників.

Серія «Brothers in Arms» («Брати по зброї»), яку зняв Марк Бантінг, вийде на екрани 6 квітня за українським часом.

19 січня 2018,  02:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений трейлер другої частини 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Поки лиходії на чолі з Кейденом Джеймсом (Майкл Емерсон) готують нову масштабну атаку на жителів Старлінг-Сіті, в команді Зеленої стріли (Стівен Амелл) відбувається розкол. Тепер Олівер працює тільки з Діґґлом (Девід Ремсі) й Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), а Кертіс (Еко Келлум), Діна (Джуліана Харкві) і Рене (Рік Гонсалес) засновують своє тріо захисників. Тим часом Квентіну (Пол Блекторн) здається, що він помічає в очах Чорної сирени (Кеті Кессіді) проблиски своєї Лорел.

Нова серія «Стріли» вийде за українським часом в цю п'ятницю, 19 січня.

14 січня 2018,  16:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився розширеним промо-роликом 10 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) дізнається один із секретів Кейдена Джеймса (Майкл Емерсон) і збирається виступити проти нього та його армії разом з Діґґлом (Девід Ремсі) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), заявляючи, що у нього немає іншої команди. Тим часом Кертіс (Еко Келлум), Діна (Джуліана Харкві) і Рене (Рік Гонсалес) створюють свою команду, не бажаючи сидіти склавши руки, а Лорел (Кеті Кессіді) вирішує покінчити з Олівером раз і назавжди.

Серія «Divided» («Розділені») вийде на екрани 19 січня за українським часом.

27 жовтня 2017,  17:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У наступній серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла» Олівер (Стівен Амелл) і його команда знову зіткнуться з гнівом Чорної сирени (Кеті Кессіді). Він уже думав, що привів все в порядок, як суперлиходійка вирішує атакувати Стар-Сіті з новими силами. Вона спершу спокушає хлопців, а після вбиває їх, за що отримує від Кертіса (Ечо Келлум) прізвисько Чорна вдова. А також промо-ролик показує її бійку з новим Зеленою стрілою (Девід Ремсі).

Серія «Reversal» («Анулювання») вийде на екрани 3 листопада за українським часом.

7 липня 2016,  14:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе стартовали съемочные процессы 3 сезона «Флэша» и 5 сезона «Стрелы», и их звезды уже успели поделиться несколькими веселыми и информативными фото со съемочной площадки.

Читати далі...