Новини, в яких згадується Рубен Флейшер

Рецензія на фільм «Uncharted: Незвідане»
Молодий Індіана Джонс у пошуках скарбів
28 квітня 2022,  11:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після свого дебюту на великому екрані в ролі Пітера Паркера/Людини-павука у блокбастері «Перший месник: Протистояння» талановитий британець Том Голланд прокинувся одним із найзнаменитіших молодих акторів у Голлівуді. До 25 років він знявся в мегауспішній трилогії про Людину-павука і двох хітових блокбастерах про Месників, що входять до топ-5 найуспішніших фільмів усіх часів. Але на цьому Голланд вирішив не зупинятися. І, схоже, він вже знайшов для себе нову пригодницьку франшизу, що починається з фільму «Uncharted: Незвідане»...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Веном 2: Карнаж»
Бунтуючий симбіот і його сага про Тараса Бульбу
13 жовтня 2021,  20:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли Веном повернувся на великі екрани в новому вигляді у фільмі 2018 року, де його «домом» став сам Том Гарді, критики поставилися до цього прибуття прохолодно, але глядачі з лишком це компенсували, полюбивши кровожерного паразита з іншої планети, який, незважаючи на декілька рядів гострих зубів і свою любов до людського мозку, показав, що володіє добрим серцем. Тоді «Веном» став одним з найуспішніших фільмів, заснованих на коміксах Marvel, зібравши в рази більше, ніж перші сольники Тора і Капітана Америка, і став не менш популярним, аніж його знаменитий ворог з коміксів Людина-павук. І ось наш улюблений симбіот повертається в своєму другому фільмі «Веном 2: Карнаж», де він зіткнеться зі ще одним легендарним симбіотом, якого звати, як ви вже здогадалися, Карнаж...

Читати далі...
10 жовтня 2020,  02:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми всі з нетерпінням чекаємо перших офіційних кадрів пригодницького фільму «Незвідане: Удача Дрейка», де Том Голланд втілить Нейта Дрейка, шанувальники ігор «Uncharted» вже представили, як актор може виглядати в цьому культовому образі.

Читати далі...
30 вересня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися перші фотографії зі знімального майданчика пригодницького фільму «Незвідане: Удача Дрейка», заснованого на серії відеоігор «Uncharted», які представляють перший погляд на героїв Тома Голланда і Марка Волберга.

Читати далі...
14 травня 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Веном» Том Гарді опублікував в Instagram кривавий фан-арт, на якому Веном поїдає Людину-павука, але після видалив його.

Читати далі...
25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

Читати далі...
21 березня 2020,  22:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2 сезоні науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» з'явиться знаменита героїня всесвіту «Зоряні війни» Асока Тано, і її втілить Розаріо Довсон.

Читати далі...
29 лютого 2020,  00:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова закулісна фотографія супергеройського екшену від Sony та Marvel «Веном 2» показує, що суперлиходій Карнаж вийшов на свободу і... підстригся.

Читати далі...
26 грудня 2019,  02:07 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures опублікувала в мережі вирізану сцену з комедійного екшену про зомбі, дружбу і кохання «Зомбіленд: Подвійний постріл», яка показує альтернативний світ, де не стався зомбі-апокаліпсис.

Читати далі...
3 грудня 2019,  02:43 | Новини фільмів

Кінокомпанія Sony випустила святковий трейлер свого комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», який розкриває, що його прем'єра в форматі Digital відбудеться 24 грудня, а на Blu-ray його можна буде купити з 21 січня.

У продовженні хітового фільму «Вітаємо в Зомбіленді» Коламбус (Джессі Айзенберг), Таллахассі (Вуді Гаррельсон), Вічіта (Емма Стоун) й Літл-Рок (Ебігейл Бреслін) повинні протистояти багатьом новими видами зомбі від Білого дому і до самого серця США, а також вони познайомляться з новими людьми, які вижили, як, наприклад, Медісон (Зої Дойч). Але, перш за все, їм доводиться зіткнутися зі зростаючими проблемами в їхній власній дисфункціональній сім'ї.

Бокс-офіс сиквела Рубена Фляйшера склав $117,7 млн, що перевершило збори оригіналу, який в 2009 році заробив $102,3 млн.

9 листопада 2019,  14:50 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікувані сиквели «Чаклунка: Повелителька темряви» та «Зомбіленд: Подвійний постріл» вийшли у світовий прокат в один день, 18 жовтня. Кому з них вдалося заробити більше?

Читати далі...
7 листопада 2019,  21:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка антигеройського екшену «Веном» Том Гарді опублікував в соцмережах арт, який натякає на зустріч Венома з лиходієм Карнажем.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Зомбіленд: Подвійний постріл»
Брава четвірка знову мочить зомбі
23 жовтня 2019,  02:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли в 2009 році в США стався спалах жахливого вірусу, що перетворив основну частину населення на кровожерних зомбі, доля звела разом чотирьох людей, які вирішили триматися разом, щоб вижити. Згодом вони перетворилися на дуже дисфункціональну, але люблячу родину, і тепер усі разом колесять американськими просторами, б'ють зомбі і шукають місце, яке могли б назвати своїм домом. Ви готові до душевного возз'єднання з ними?

Читати далі...
22 жовтня 2019,  16:26 | Новини фільмів

Новий трейлер комедійного екшен-горора Рубена Фляйшера «Зомбіленд: Подвійний постріл» розповідає, що сталося з нашою улюбленою четвіркою за ці 10 років.

У першому «Зомбіленді» після зомбі-апокаліпсису, який накрив всю Америку, Коламбус (Джессі Айзенберг) створив несподіваний союз з Таллахассі (Вуді Гаррельсон), а по дорозі вони зустріли сестер по зброї Вічіту (Емма Стоун) та Літл-Рок (Ебігейл Бреслін). Коламбус закохався у Вічіту, а Таллахассі став для Літл-Рок «батьком, якого вона ніколи не хотіла». І тепер ця дисфункціональна сімейка подорожує просторами США, (іноді) дотримуючись правил Коламбуса, вбиваючи зомбі і розважаючись на повну.

Квитки на фільм «Зомбіленд: Подвійний постріл», який виходить в український прокат 24 жовтня, ви вже можете придбати на нашому сайті.