Новини, в яких згадується Вікі Кріпс

17 квітня 2023,  23:27 | Новини фільмів

Представляємо нові кадри пригодницької стрічки «Три мушкетери: Д'Артаньян», що буде черговою екранізацією роману письменника Александра Дюма. Центральні ролі в ній зіграють Єва Грін, Венсан Кассель, Луї Гаррель, Ромен Дюрі, Вікі Кріпс та інші.

Читати далі...
2 січня 2023,  18:30 | Новини фільмів

Зірка оскароносного фільму «Примарна нитка» Вікі Кріпс втілює легендарну австрійську імператрицю у історичній драмі «Корсет» («Corsage»), за головну роль у якій вона отримала премію Європейської кіноакадемії та нагороду «Особливий погляд» на Каннському кінофестивалі.

Читати далі...
7 березня 2021,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх кіноманів, які обожнюють творчість режисера М. Найта Ш'ямалана, який зняв «Шосте відчуття» та «Спліт». Цього літа на екрани українських кінотеатрів увірветься його наступний трилер «Старий» («Old»).

Читати далі...
8 лютого 2021,  18:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думали, що у фантастики «Тенет» Крістофера Нолана був заплутаний сюжет, пов'язаний з часом? М. Найт Ш'ямалан збирається його перевершити в своєму новому трилері під назвою «Old», де час опиняється в ролі безжального зла.

Читати далі...
17 вересня 2018,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні студія Sony Pictures поділилася новим трейлером детективного трилера «Дівчина у павутинні», який ви вже можете подивитися в українському дубляжі.

У перезапуску франшизи, заснованої на романах письменників Стіга Ларссона і Давида Лагеркранца, знаменита хакерка Лісбет Саландер (зірка «Корони» Клер Фой) береться за нове розслідування. Її увагу привертає раптова смерть видатного розробника штучного інтелекту, і разом зі своїм напарником журналістом Мікаелем Блумквістом (Сверрір Гуднасон) Лісбет потрапляє в епіцентр глобальної змови кіберзлочинців і корумпованих чиновників, підбираючись все ближче до свого найнебезпечнішого ворога.

Компанію Фой і Гуднасону в екранізації роману Лагеркранца складуть Сільвія Гукс, Лейкіт Стенфілд, Вікі Кріпс, Мікаел Персбрандт і Стівен Мерчант.

У нашій галереї ви знайдете 40 нових кадрів фільму «Дівчина у павутинні». Прем'єра картини Феде Альвареса відбудеться 8 листопада.

7 червня 2018,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клер Фой стає Лісбет Саландер в першому трейлері детективного трилера від Sony Pictures «Дівчина в павутині», також відомого як «Дівчина, що застрягла в павутині».

Читати далі...
30 грудня 2017,  17:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деніел Дей-Льюїс закохується в Вікі Кріпс в другому трейлері драми Пола Томаса Андерсона «Примарна нитка».

Події фільму розгортаються в Лондоні в 50-х роках і розповідають про успішного кутюр'є Рейнольдсв Вудкокв (Дей-Льюїс), який одягає членів королівської сім'ї, зірок кіно, спадкоємиць і світських левиць. Він вважає себе переконаним холостяком, але його життя змінюється після знайомства з молодою, вольовою жінкою Альмою (Кріпс), яка стає його музою і коханою.

«Примарна нитка» претендує на 2 «Золотих глобуса». Дивимося повний список номінантів на премію «Золотий глобус-2018»

24 жовтня 2017,  00:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася першим трейлером нової драми видатного режисера Пола Томаса Андерсона «Примарна нитка». У ній володар 3 премій «Оскар» Деніел Дей-Льюїс втілює успішного кутюр'є зі складним характером і блискучим талантом, який в 1950-х роках отримує замовлення від еліти британського суспільства, включаючи королівську сім'ю.

У фільмі також зіграють Леслі Менвілл, Камілла Разерфорд та Вікі Кріпс. У світовий прокат «Примарна нитка» вийде в грудні.